- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Honor profi iPhone másolásban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpety
tag
Igen
Szeretném majd részletesebben is bemutatni (videóval), ezért vártam vele, de akkor leírom röviden, amiket tapasztaltam:Szóval nekem a Boost csomagjuk van, ez a legkisebb.
- Az ígért hardvert megkaptam teljes mértékben.
- Érzékeny az internet kapcsolat stabilitására nagyon, tehát packet lossos, nagy válaszidős kapcsolatokkal problémásabb lehet, ám 4G-n is még teljesen használható volt (50ms körül)
- Kábelen 30ms és az alatt már sokkal jobb a helyzet, FPS játékok is bátran játszhatóak vele, az input lag nagyon elenyésző, nem lehet észrevenni. Magasabb ping-nél ez már nem igaz, 40-50 és afölött egyre jobban érződik. Bizonyos játékoknál még ez sem zavaró.
- 5 GHz WiFi-vel majdnem olyan, mint a kábelen, ha a router stabil. De nyilván a kábel fogja nyújtani a legkisebb ping-et.
- Végre elérhetőek újra az iOS/Apple TV kliensek. Az Apple TV kliens elég fapados, úgy látszik, mintha a válaszidő is nagyobb lenne vele. iPhone-on viszont teljesen jó és MacBook-on is (ugyanez igaz Windowsra és Androidra is, de azzal nincs személyes tapasztalatom).
- Kontrollerek átmennek rajta, illetve USB eszközöket is lehet használni, direktbe átadni a Shadow-s gépnek.
- A gép sávszélje brutális, 1 Gbit le, 100 Mbit fel, és ez a játékok letöltésénél megmutatkozik.
- Bármit telepíthetsz rá, tehát ha neked van egy ISO archivált játékod, akár azt is. Ezt úgy is megteheted, hogy a gépeden létrehozott torrent fájlt megnyitod azon a távoli gépen, és úgy másolod át. Nyilvános tracker használata viszont nem javasolt.
- A Shadow PC szokott adni játék kulcsokat is, gyakorlatilag az első két hónapom már megtérült 2 játékkal, ha a jelenlegi teljes árukat nézem, ezek között volt Steam kulcs, vagy a fejlesztő oldaláról letölthető és online aktiválható kulcs is.A gép hardvere teljesen kihasználható, tehát amit tud a benne lévő kártya az teljesen a miénk + a streaming (ez minimális terhet ró csak a GPU-ra). Az alap 256 GB SDD kevés lehet némelyik játékhoz, de bővíthető szerencsére. A gép mindig rendelkezésre áll, tehát ha kell 1-2 percen belül elindul, de fél óra inaktivitás után kikapcsol (ha nem fut a Shadow kliens program), tehát nem szerver üzemre van kitalálva.
Az előrendeléssel kapcsolatban:
Volt egy kis botrány, mert nem tudják időre teljesíteni az erősebb gépeket. Akik azt rendeltek, nekik is a legkisebb csomagot adják addig, annak a havidíjáért, de a legkisebb csomag elvileg kis várakozással már aktiválásra kerül, és később is lehet bővíteni az erősebbekre.
Ez pedig a GTA V, kimaxolt grafikával, illetve statisztika 5 GHz-s Wifi-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC AMD Ryzen 7 7700 8/16, 32GB DDR5 RAM, AMD RX6800 16GB
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- 2019 és 2020 iMac 27" alkatrészek (3 alaplap, i7-10700K, 5500 XT, 16GB, táp, hangszórók, ...)
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szeretném majd részletesebben is bemutatni (videóval), ezért vártam vele, de akkor leírom röviden, amiket tapasztaltam: