- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
Még néhány kérdés, és elcsitulok.
Szóval megy szépen, SETI kiszámolt valamit CUDA-val, 5 perc alatt, meg mellé kapott egy astropulse csomagot, az 169 óra. Azóta viszont nem jött CUDA anyag, és hiába frissítek nem is jön. Ez baj, vagy természetes? Mellette fut az Einstein még, szóval 2 project megy. Lehet több?
Olvasgattam a hsz-eket, és szó esett a fogyasztásról, meg a CPU terhelésről. Nem szeretném, ha duplájára nőne a villanyszámlám. Úgy állítottam be, hogy folyamatosan menjen a számolás, ne csak idle állapotban. Mi volna az a processzoridő, egyéb beállítás, ami optimális eredményt adna?
Előre is köszi.
-
Malachi
veterán
Helló!
Felvettem a fonalat, és nagy lendülettel beléptem a Ph! csapatba.
Tettem fel optimalizálót AMD-hez, 64 bitest, de kipipáltam a CUDA-t is, mert a 8800GT elbír vele.
Viszont. Én úgy látom nagyon lassan halad ez az egész. Nem baj, amúgy, de kaptam egy Astropulse 5.00 nevű valamit, amit úgy látom 106 órán keresztül számol majd???
Ez normális? És használja egyáltalán ezt a CUDA-t? Mert az előbb letiltottam, és mikor tuti a CPU számolt, akkor is ugyanennyi időt írt. Honnan tudom, hogy éppen mi számol, CPU, vagy GPU?De ami a legjobban zavar, 106 óra??? Ez normális? Úgy emlékeztem régebbről, hogy elég szépen kente az állományokat a régebbi CPU-m, ez meg tötymörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest