- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
válasz
Malachi #4409 üzenetére
Egy-egy project annyira állítja be a letöltési tárat, hogy az előre megadott napra legyen dolga (ha két project megy, akkor annak felére). A Seti párhuzamosan küldi az Astropulse (CPU) és a cuda (GPU) csomagokat; ha úgy számolja, hogy pár napig lesz mit csinálnod, akkor nem küld újat. Tehát, ha véli, hogy van a CPU-nak munkája pár napra, akkor nem jön újabb GPU-csomag, legalábbis eddig így tapasztaltam (és eddig mindkét GPU-s project a szükséges CPU-időből indul ki).
Fogyasztás: nálam az a gép megy folyamatosan 24/7 (napi legalább 8 órát azért előtte ülök én is, viszont nem játszok rajta sosem
), amit az adatlapomon olvashatsz; kb. egy évig csak Einstein-t futtattam (ennek jelenleg is jobb a CPU-kihasználása, kb. 1-1.2 IPC folyamatosan, a gyári SETI Astropulse 0.7-0.9 IPC között van, az SSE3-ast még nem néztem, tehát Einstein mellett elég magas a fogyasztás), így havi 8K-t evett a gép, két 68W-os F2 Opteron-nal, semmilyen vga-val. Most a héten vettem egy 50W-os passzív 9500GT-t, én ennél többet nem szánok a GPU-számításokra.
Szvsz ha naponta csak 8 órát megy a géped, akkor kb. ez a 8K-nak kb. 2/3-a vagy 3/4-e lehet jó kiindulópont az adataidnál szereplő gépre (5200+, 8800 GT) 24/7-ben. Ennél lehet több is, kevesebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest