Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
Crowent #4832 üzenetére
Csak annyit tudok mondani(írni) mint Joci10 kolléga, azaz semmit
Egyébként tegnap óta a helyzet változatlan, továbbra sem elérhető a SETI, de gondolom dolgoznak az ügyön, meg talán majd valahova ki is írják(esetleg már ki is írták) megen mi a gond, de én nemigen keresgéltem ilyesmit ma még. Lehet, hogy most is áramszünet van, csak nem olyan nagy mint a múltkor(kb. a fél Berkeley egyetem áram nélkül maradt pár napja), mert pl. a BOINC oldala megy, pedig az is ott üzemel ahol SETI, persze ki tudja, lehet hogy csak náluk nincs áram, majd kiderül.
Szerk: Hoppá, tévedtem, a BOINC sem érhető el, pillanatnyilag(12:15-kor), tegnap még valamikor du. ment, na lehet mégis "elment" a záram fél a Belkeleyn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Revolut
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Gombászkönyvek egyben
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest