Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
#95904256 #3681 üzenetére
nah azért a végére 4-4 óra lett 1-1 csomag, a régivel meg 4,5-5 volt azért.
de vmi van a géppel még, mert pl. superpi 3,1-re húzva 47sec az 1M, egy 1,73-on ketyegő core duo-n meg vmi 37 sec. és azért annyival nem jobb az, sőt az enyémnek sztem jobbnak kéne lennie. (viszont a gép atomgyors, csak az ilyenekkel van para)
SSE3 kliensről bővebben? (honnan kell leszedni)
jameg látom új dizájnja lett a boincnak, mondjuk nemtom mér jó, én egyből átállítóttam a régi fajta nézetre -
concret_hp
addikt
nah munkába állt egy penium d805
(2*2,66GHz)
viszont magonként csak kb. azt a sebességet tudja amit az 1900+os athlon XP... ez miért lehet? lehet hogy a memória a szűk keresztmetszet?
jameg megvan a 12 000. kredit einsteinben
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3535 üzenetére
7000 kredit einsteinben és szumma 13000
bő 3 hét alatt 2000 illetve 3000 kredit.
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
asszem megint nem megy az einsten. legalábbis feltölteni nem tudok...
letöltés még ment 1 órája kb. -
concret_hp
addikt
na se az einstein nem megy, se a seti...
-
concret_hp
addikt
''Chess960@Home - A Chess960, az ortodox sakk egy variációjának tanulmányozása.''
az ortodox az itt mint hagyományos szerepel
szóval a hagyományos sakk 1 variációja, amit egyébként Fisher talált ki: a figurákat nem hagyományosan állítjuk fel, hanem sorsolással határozzuk meg a tisztek kiinduló állását. kb. csak annyi szabály van hogy a király a 2 bástya közé kell h kerüljön. összesen 960 kiinduló állás jöhet létre, ezért hívják 960as sakknak. bővebben:[link]
mostanában néha meghülyült a gépem ugyhogy a proteins@home-t lelőttem, valszeg az okozta. (msn vagy sima filmnézés közben msn ill. media player 90%ra terheli a procit, holott, 1-2 ill 30-40 lenne indokolt)
megvan az 5000. kreditem az einsteinben és a szumma 10 000
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
upsz a core2nem jutott eszembe
mentségemre szóljon, hogy du vizsgáztam és kicsit az agyamra ment a sok hülyeség, amit a fejembe tömtem -
concret_hp
addikt
hogy a retekbe csináltok napi 1000 kreditet?
1 unit mondjuk 12. akkor az 80 unit, azaz óránként több mint 3 ha egész nap megy a gép. 1,9-es gépen 60-65p egy unit, akkor mondjuk egy 3,5ösön fél óra. az is napi 48 (legyen 50) még az is kevesebb...
setin kívül vmi projektet tud vki ami rendesen megy, nem hal le folyton, ad kreditet stb. és vmi értelme is van? chess960-at hanyagolom, nem sok értelmét látom ilyen formában (pedig nem keveset foglalkoztam már sakkal), sztaki folyton beszarik (legalábbis nyáron folyton szar volt.) meg hol ad kreditet hol nem vagy nemtom mi van. a primegrid egész megbízható projektnek tűnik. az ufluids nem teccik a client errorok miatt. klímásak nem jönnek szóba mer' ilyen 2K óra meg ilyenek az rengeteg idő és azalatt simán lehet reinstall v akármi. setinek meg szintén nem látom sok értelmét (találtak ár valamit?)
na szóval ha van vmi értelmes projekt akkor mondjátok.
a biológiai ill orvosi projektekről ki mit tud? -
concret_hp
addikt
válasz
#95904256 #3506 üzenetére
apám régi fizkaikönyvével találkoztam nemrég (60as évek közepén nyomtatták) hát abban is volt 1-2 elég érdekes mértékegység
nyomás kilopond vagy vlaami ilyesmi pl.
1-2 éve láttam 1 tv műsort arról h a britek hogy ragaszkodnak a hülyeségeikhez, pl. a piacon simán csak fontban van kiírva. (mármint h 1 font tömegű árú mennyibe (hány fontba) kerül)
de valóban 1 fokkal jobbak mint az amcsik. -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3488 üzenetére
nah az uFloid pályafutása véget is ért: 6 resultból 3 client error
-
concret_hp
addikt
nah mivel már megint lehalt az einstein, feltettem a primegrid-et , meg a uFluid-ot.
-
concret_hp
addikt
ménem megy már megint az einstein?
valaki csinálta itt a climate predicition témát?
egyszer felraktam de vmi 1900 órát írt ki 1 unitra meg vmi jósok mega helyet befoglalt, akkor ez nem volt túl szimpatikus -
concret_hp
addikt
Ha már megvannak a jól bevált progik és azokat vinyóroól installjuk, akkor egy full winreintstall cirka 2-2,5órában megúszható.
-
concret_hp
addikt
mi a sovány malac kunkori farkáért van az hogy egyzsercsak eltűnt egy projektem a
BOINCStats-ból is meg a BOINC Combined Statistics-ból is?
(persze, hogy az amelyikben a legtöbb kreditem van) -
concret_hp
addikt
erre a prímkeresősdire is van projekt? vagy hogyan megy ez?
einten@home-ban csatlakoztam a ph! teamhoz -
concret_hp
addikt
ja meg mi az a ''The Knights who say ''Ni'' '' ?
-
concret_hp
addikt
nah megint aktivizáltam a boinc témát
okt 20 óta 3300 kredit jött össze, de kb. 1 hete tolom az einstein@home-t és sztem több kreditet ad mint a többi amiket tolok. egy-egy wu 9 óra és 110 körüli kreditet kapok ill. vannak ilyen 1 órásak az 12 körül.
tolom még a riesel sieve-t, meg a chess 960-at.
riesel sieve ilyen 8,5-9 kredit körül ad óránként, a chess960 meg kb. 7. -
concret_hp
addikt
sztem rosszul értelmezted.
ha az elsö 100 a második 200 akkor az elsö 1/3 a második 2/3 eröforrást kapna elvileg.
de a seti sztem nem nagyon kérdezi h neki mennyi jár hanem lefoglalja az összeset
szerk.: a 10 és 100 leosztásra a boinc is odairta h seti 9,09%, sztaki 90,91%
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
furfangos egy dolog ez a seti.
boincban beállítottam neki 10 egység procikapacitást a sztakinak meg 100at. erre mi eszi a prociteljesítményt? a seti(minden szabad kapacitást)
-
concret_hp
addikt
nah én asszem váltok erre a sztaki-s miujságra. bár igaz nem igazán értem h mit csinálnak, de 1, setiéknél ez volt a 3. v 4. komolyabb leállás idén.
2, inkább magyaroknak segítek.
-
concret_hp
addikt
válasz
#95904256 #2333 üzenetére
lehet én vagyok szerencsétlen de nem tudok másik projektet csatlakoztatni.
bemásolom az url-t majd a kódomat és kb 10mp mulva eltűnik a projekt.
de eközben már rájöttem h minden egyes projekthez külön felhasználoi fiokot vagy miazistent kell kreálni. csak azt nem értem miért nem ugy van h 1 user, 1 kulcs azt csá? -
concret_hp
addikt
nem birok connectelni a seti szerverhez. ti igen? pedig van 2 unitom készen. de már tegnap du ota. ill. ujabb unitokat tudok leszedni vhogy?
sz.: ah átom már irtátok h megint lehalt a szerverük.
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
tulajdonképpen mit számol a seti?
gondolok itt olyanra h pl. a classic setinél kiirta h furier sort fejt meg ilyesmi.
tudja ezt valaki hogy konkrétan hogy töörténik 1 unit feldolgozása? -
concret_hp
addikt
a boinc managerben:
összes kredit: 42,56
átlag kredit: 6,42
42,56 / 6,42 = 6,629 ---> -
concret_hp
addikt
már 4 napja nem kaptam kreditet...
folyton van ilyen az üzenetek közt pirossal írva hogy:
''no work from project''
''deferring communication with project for 10 min and 4 sec''
ezek aztt jelzik h van valami gixer?
sz.: meg van ilyen is hogy:
''requiesting ... seconds of work, returning 0 results''
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
válasz
#95904256 #2235 üzenetére
3 unit után az átlag a 9,88...
de minthogy nem vágom h miazistenre jó ez így... sz'al mind1.
1 unit átlagosan 2 - 2,5 óra. a classic setivel 4-5 órás unitok voltak, sz'al asszem tud valamit a kliensed
és az mitől jó valakinek h ''átvágja'' a rendszertnem az lenne a lényeg h felajánlom nekik a szabad gépkapacitásomat
milyen más projektek vannak? szeretnék valami mást...
a classic setivel vmi 11xx unitom volt, most halt le teljesen kb a classic seti, ezért váltottam boincra.
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
asszem valami gixer van
megcsináltam vagy 7-8 unitot, de csak 3 ért kaptam kreditet. vagy 1általán mennyi idő múlva írják jóvá a krediteket?
az átlagkredit az eddigi 3 unit után 9,88. az jó? ill mit jelent és mitől ér vmi több/kevesebb kreditet?
ill. jól vágom h minden csomagból 4et küldenek ki, de csak az első 3 visszaküldő kap kreditet? mert ha igen akko' ez...
meg minek elemeztetnek ki mindent többször?hátha pont ott hibázik a proci ahol ET lakik
?
-
concret_hp
addikt
válasz
#95904256 #2184 üzenetére
''Hogy hogy kell használni?
Töltsd le a zip fájlt, állítsd le a boinc-ot, csomagold ki a zip fájlt a seti projekt könyvtárába (c:\program files\boinc\projects\setiathome.berkeley.edu), majd indítsd el a boinc-ot. Egyébként erről pár oldallal előbb már volt szó.''
megcsináltam. kitöröltem onnan a 4.18-ast és bemásoltam a tiédet. de: a bonic manager munka fülénél az alkalmazás oszlopban változatlanul azt írja, hogy 4.18, pedig kitöröltem a 4.18.exe-t és volt még vmi 4.18 pdb is azt is. ez gond? ill akkor most a tiédnek kell mennie vagy a 4.18nak? -
concret_hp
addikt
válasz
#95904256 #2184 üzenetére
''Hogy hogy kell használni?
Töltsd le a zip fájlt, állítsd le a boinc-ot, csomagold ki a zip fájlt a seti projekt könyvtárába (c:\program files\boinc\projects\setiathome.berkeley.edu), majd indítsd el a boinc-ot. Egyébként erről pár oldallal előbb már volt szó.''
megcsináltam. kitöröltem onnan a 4.18-ast és bemásoltam a tiédet. de: a bonic manager munka fülénél az alkalmazás oszlopban változatlanul azt írja, hogy 4.18, pedig kitöröltem a 4.18.exe-t és volt még vmi 4.18 pdb is azt is. ez gond? ill akkor most a tiédnek kell mennie vagy a 4.18nak? -
concret_hp
addikt
nah okítson ki valaki plz.
hogyan tudom belőni ezt a bonicos setit?
de plz. mindent úgy írjatok le h még a hülye is megértsemert nekem nem sikerült belőnöm, pedig próbálkoztam vele
vmi url-t kéne valahova beírni amivel csatlakozik a projwekthez, de ezt nem sikerült megcsinálni. + a setis url se egészen világos hogy mi is pontosan.
#2180: 6500 sec/unit? ez má' érdekelne hol van pontosan a link az kívül h fentebb?
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
megvan az 1000. seti data unitom
ezt a boinces klienses valamit ezt viszont nem tudom kezelni (lusta vok elolvasni h hogy kell)
1 kérdés: ez a creditrendszeres miujság ez mire jó -
concret_hp
addikt
valaki le tudná írni egyszerűen hogy hogyan lehet betárazni 1szerűen unitokat?
(hajnal 5kor lusta vok kikeresni, biztos volt már róla szó párszor)
szerk.: najó kicsit visszaolvastam... miféle pontozási rendszer??
én a sima promtos 3.08 as setivel nyomulok most. azonnal beíródik az unitom...
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
nem tudja valaki az okán h mér nem lehet connectelni a setihez? azaz mért csak nagyon ritkán
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #826 üzenetére
help plííz
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #817 üzenetére
grafikus 3.08-ast használom. help plííz
-
concret_hp
addikt
nem tudom beállítani hogy ''betárazzon'' pár unitot. ponosan hol kell?
valaki mondja meg! help! -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #786 üzenetére
az volt a baj hogy keresztcsatolás v.mi lett a vinyón pont ott (is) ahol a seti volt azt azé' kezdte újra.
-
concret_hp
addikt
ha resetel a gép miközben setizik, mér' kezdi újra az egészet?
-
concret_hp
addikt
egész szépen gyarapodik a csapat
-
concret_hp
addikt
8h 36m az átlag egy 1700xp-n. nem lassú ez????
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #710 üzenetére
még 35 unit és benn vagyok a top40-be
-
concret_hp
addikt
csatlakoztam
-
concret_hp
addikt
Hi everybody!
Már 3 napja setizek és kemény 3 unitom van.
Mingyá' csatlakozok a teamhez!
3.08-as grafikus felületűvel nyomom.
Nálam qrva lassan megy ez a cucc: 1700XP-n (256DDR ha számít) első 3 unit: 25h 55m ; win xp van rajta, norton antivirus fut folyamatosan, mp3 megy vagy tv (tunerről) de ezek max 10% ig használják a procit. A proci max 39 fokos.
Ha a parancssoros gyorsabb és beraktok 1 linket azt +köszönöm
Az ilyen statisztikákat, hogy miket talált hol lehet +nézni?
+ mér van az hogy van olyan h. 25 perc alatt megy 15%-ot de van olyan is h. 1h alatt megy annyit azonos körülmények közt?
Betárazni több unitot hogy lehet?
Végigolvastam a topikot az jött le hogy itt qrva nagy verseny van hogy ki mennyit csinál. Na asszem nem vagyok veszélyes de a csapatot azé' remélem erősítem.
Több (2) gépen hogy tudom nyomni úgy hogy mind2 az én nevem menjen?
Előre is kösz a válaszokat és a linkeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest