- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #70 üzenetére
khmmm...
én nem motorkerékpárról beszéltem, hanem egy 1600-ra felfúrt (ex 1300-as) 4hengeres dragster blokkról, ami versenyre készült...
tudod, a hasalós fajta... -
biker
nagyúr
kaptam eddig hármat:
kettő kimondottan színes fax program:
a progi: szerinte nem class1 modemme van :)) nem dolgozik
b progi: csak w95 drivere van a faxhoz, de szerinte class1 modemem van, de nem használja
c progi: class1 modem, frankó, photoquality fax sending... de a fax nézeti kép photoquality b/w :)
de már legalább odáig előrejutás (és köszönöm neki) hogy nem sz.r minőségben megy ki a cucc, hanem gyönyörű szürkeárnyalatban -
biker
nagyúr
épp azt szűrtem le én is :DDD
4 es kereszteződés, kanyarodni akarok de nem indexeltem, másik autós
meg asziszi elsőbségem van, én meg azthiszem neki van...
várok-várok, integetek mennyé má...ő is integet, erre felkaptam a vizet, és
jó hangosan kritizáltam a vezetői képességeit -
biker
nagyúr
forgalmi helyzet elsőbbség fel nem ismerése: 4hibavonal, ha a saját elsőbbséged nem ismered fel; megbuksz, ha nem adsz elsőbbséget.
a v.b. meghuzhat első esetben is, ha mérlegeli a körülményeket.
irányjelzés elmulasztása: 2-4 hibavonal.
ha minden más ment, senki nem ugrott vissza a járdára, senki mást nem tartasz fel, semmi biciklist nem izgats fel, minden tükörbe a megfelelő időben nézel, akkor is ez már legalább6, de inkább 8 pont a 10ből...
az illyenek már nem szokás megadni...
ilyenkor jönnek a jobbkezes utcákba vissza, parkoljon le egy jó forgalmas uton...
jó, forgalom zavarása, megbukott... kész. -
biker
nagyúr
ja, és kuplung nélküli váltás:
pl drag motornál, ott pl nincs kuplung, mert nem bírná ki...
és ugy van megcsinálva, a kuplung csak az elsőt kapcsolja, de nagyon keményen, az összes többi meg ugy megy gombnyomásra:
- gomb benyom
- a tank alatti gázpatron működésbe lép, a gomb megnyomásakor a 12V-ot elveszi 0.2mp-re, a levegő meg átlöki a váltot
- 12V vissza, és már váltoitt is, kuplung nélkül... padlógázon... -
biker
nagyúr
marcee írta:
Nekem 2 particióm van, az elsőn csak a windows és a programok. Ha lehallna a windows (a xp-vel még nem fordult elő), a legnagyobb lelki nyugalommal tolhatnám be a telapítőcd-t és partició törlése/létrehozása után install. Így semmit nem veszítek, nem kell a lementéssel szórakozni és a telepítés után nem fragmentált a partíció (mint format nélkül)
biker válasza:
ahha, és a kb 40 db felinstallált egyéb progi???
azokkal mi lesz???
felmennek maguktól?
nem a win 30perces telepítése a gáz, hanmem az ezt követő 20-30-40 óra, amig minden a régi lesz
marcee erre:
Azért azt megnézném, hogy hányelőző vindozra installált programot támasztasz fel egy új rendszeren.
Max registry gányolással, de én jobb szeretem a szűz rendszereket, ha már az előző behalt.
de jó lenne, ha érteném...
hiszen épp azt írtam, hogy a win után kb 20 óra mindent feltelepíteni, beállítani, megmondani, mit hova mentsen, stb.
erre jössz avval, hogy mit képzelek a régi progik feltámasztásával...
hmmm...
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest