- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur #104 üzenetére
Legyenek Aggregátor tesztjei a mérvadóak.
Csináld végig azokat alapórajelen, és linkkel küldd el hasonló formában privibe.
Én meg csinálok 2.6 nw celeronnal alapórajeles teszteket, aztán után összerakom 1 hsz-be.
Aztán után majd kitalálunk valami egységes tuning frekvenciát, aztán ugyanúgy stb. -
válasz
Motion_Blur #104 üzenetére
Ahogy néztem az everest memória eredményeket, a 2600+-os Sempron néhol megelőzi, néhol alulmarad a Celeron330-al szemben. Viszont a CPU és FPU tesztekben odaver a Sempi
Multkoriban csináltam everest mem. teszteket egy 1.6 Ghz es mobil sempronnal (hp nx6125), és az lealázta a Cerkámat
Tudnál csinálni teszteket alapórajelen is?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest