- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Munkára kevésbé használom a gépet, néha pici videókonvertálás, Excel, World, meg amit nagy néha bátyám ügyködik a gépen. Időzítéseket megpróbálom valahogy belőni a holnapi nap folyamán. Sebességgel igazad van, nincs gond, de egyre többször érzem hogy szükséges minimum 1GB RAM a mai világban. Pl Gothic3-at kipróbáltam, és alap grafikán ami 1024 medium 4XAA legmagasabb FPS 28
(meglepődtem rajta, szerintem elég jó érték egy ilyen konfigtól) de mikor megjelennek az ellenek csak úgy vágtázik a Frame Per Sec le/fel
Tény, köze van a CPU-nak is hozzá (fizika,pálya,stb), de hihetetlen memóriaigényes. Mint a legtöbb mai alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Autós topik
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- Napelem
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Munkára kevésbé használom a gépet, néha pici videókonvertálás, Excel, World, meg amit nagy néha bátyám ügyködik a gépen. Időzítéseket megpróbálom valahogy belőni a holnapi nap folyamán. Sebességgel igazad van, nincs gond, de egyre többször érzem hogy szükséges minimum 1GB RAM a mai világban. Pl Gothic3-at kipróbáltam, és alap grafikán ami 1024 medium 4XAA legmagasabb FPS 28
(meglepődtem rajta, szerintem elég jó érték egy ilyen konfigtól) de mikor megjelennek az ellenek csak úgy vágtázik a Frame Per Sec le/fel
Tény, köze van a CPU-nak is hozzá (fizika,pálya,stb), de hihetetlen memóriaigényes. Mint a legtöbb mai alkalmazás.