- Mobil flották
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
spleenszuru #1694 üzenetére
gauntlet mód, egy külön bónusz, ha már végig vitted a játékot.
ki lehet védeni a piros támadásokat (mikiri-vel) vagy félre ugrasz.
-
Sanyi.mTs
addikt
Sikerült végig vinni.
Hatrednél és Isshin -nél szívtam sokat és még többet, de mikor már sikerült levernem őket, még a fele élettöltőm is megmaradt. (PS+ előfizetésnek hála a mentéseket visszatöltve) 3 endinget is meg tudtam nézni. Headlessből csak kettőt vertem le, akinél a protézis upgrade gyűrű volt és akinél lapis lazuli.
Most majd jöhet a shura befejezés.
De addig is a platinához el kezdtem farmolni az xp-t, hogy minden skillt kifejlesszek. hááát, elég monoton a dolog és még kell 40 skill point
De a max protézishez már csak 2 dolgot kell fejlesztenem, amihez csak lapis lazuli kell, amiből végigjátszásonként csak 6db van.
Jól értem, hogy ha ng+-nál vissza adom Kuronak a Kuro's Charm-ot, akkor nehezebb lesz a játék?
-
Sanyi.mTs
addikt
pénzt érdemes gyűjteni? maszkon kívül kell másra?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Rigormortiis #1662 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
Sanyi.mTs
addikt
Nem rég kezdtem a játékot. Már a guardian ape-nél járok. Közben nézek végig játszást, ha elakadnék.
Viszont a Amanaya quest-et nem tudom megcsinálni [link]
Kihallgattam, hogy só kell és próbálnám elmondani a kereskedőnek, de félig a halálán van és nem mondja el, hogy kellene neki segítség.
Mi lehet a gond? Mit kellene csinálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!