Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Retro11

senior tag

válasz csapos2 #2 üzenetére

Nem vettem észre a francbe pedig kerestem sokat!
    Remélem nem törlik a modik!

Viszont ez nem csak buditás arra hogy aki tud és akar segitden a Kicsiknek hanem itt lehet dumálni a mai egymás segitése helyzetről Magyarországon!
    Kiváncsi vok ki hogy vélekedik mennyire vagyunk segitőkészek mi Magyarok és a stb stb...

• csapos2

addikt

válasz Retro11 #1 üzenetére

Üdv!
    Ez egy tiszteletre méltó kezdeményezés,de [link] itt is elfért volna.

Mindenesetre leírhatnád, hogyan gondolod azt, hogy egyszerre küldjük el a pénzt.

• Retro11

senior tag

Sziasztok PH-sok!

Ezt a topicot azért hozztam létre mert nemrég nagyon megérintett az Együtt A Lukémiás alapítvány hirdetése amit sugároznak az összes csatornán!
    Az amelyikben a Kicsik mondják hogy''Ősz tincset szeretnék'',meg ''Sörhasat szeretnék'':D!

Ez nagyon megérintett én magam már ajánlottam is fel összeget mellyel segiteni szerettem volna!Na most arra gondoltam hogy mi PH-sok akik néha előturunk 1-2alkatrészt a poros polcunkbol és meghirdetjük s szinte mindannyian meg is válunk tőle sikeresen!
    Azt szeretném ezzel hogy mostantól aki nagyon régi alkatrszét adná el 1részt tegyen félre 1határideig amig mindenki aki ebben résztvenne félre tennie valami kis összeget s majd az erre a célra kitűzött idő után egyszerre eljutattnánk azt a félre rakott nekünk kis összeg pénzt az Alapitvány részére ami nekik viszont nem kis pénz lenne!
    Remélem sokan lesznek akik csatlakoznak és valami kis összeggel segitenék a beteg Kicsiket!
    Tehát még1x lenen 1idöhatár amig mindenki aki szeretne félre tenne 1összeget,majd az időhatár lejárta után egyszerre elküldenénk feltüntettve azt hogy PH-sok!

De ha ez nem is jönne össze (Ami remélem nem fog megtörténni) akkor pedig ebben a topicban legyen szo az alapitványok helyzetéről szo!És a Magyar emberek segitőkészségéről ugy általában,és hogy hogy is állunk hozzá a betegekhez!!!

Remélem nem törlik a Modik szerintem van értelme a topic-nak!!!
    Segitségér Mindenkinek előre megköszönöm és várom a hszeket!A gyerekek pedig a sefitséget!Én magam részéről meg is kezdtem 1 5000HUF os segitséggel az alapitvány számlájára!

Az időhatár legyen 2006.08.08!Aztán ajd meglássuk...
    Segitsünk gyerekek,szakadjunk ki egy pillanatra a Cyber világbol és mutassuk meg hogy a Cyber World mögött Men's Healt van:/!

Üdv: Retro11 :R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák