- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
Kenderice
senior tag
Volna nekem is egy gondom.
Kaptam ajándékba egy 80 gigás maxtor ATA133-as vinyót. Az alaplapom Abit BH6-os ami csak ATA33-at támogat. A vinyó borzasztóan lassú (kb 4!! MB/s-os írási sebességgel)!
Egy ilyen ATA100-as -vagy milyen- Raid vezérlő megoldaná a gondomat?
Sürgős lenne.
Előre is köszi. -
cyberdoom
tag
nem megy ?
-
cyberdoom
tag
sajnos nem igaz , mert ez a HDD is volt nálam akkor amikor még nem volt raides rendszerem. akkor nem 10perc alatt ment rá 13GB hanem arra is közel 6 perc alatt....
-
cyberdoom
tag
no comment
-
cyberdoom
tag
Sziasztok. Problémám a következő. Van a gépeben 2Db 120GB 7200rpm 8MB Maxtor HDD Raid0-ba kötve. Külön-külön kábelen mindkettő masterben,alaplap Abit Be7-Raid.
probléma : Ha a raides hddkről másolok egy harmadik HDDre ami akár a primary akár a secondary IDE porton van EGYEDÜL tök lassú. Egész pontosan amivel mértem 13Gb 10perc 26mp alatt ment át. Egy 80GB 2MB Maxtor 7200rpm másolok , de igazából mármilyen hddnél gáz a helyzet. DE!!!! Ha erről a harmadik HDDről másolom raides HDDre vissza UGYAZT az adatot akkor erre neki 5perc 52mp kell. Kevesebb mint a fele. Tesztben a Raides HDD baromi gyors. Sisoftban majdnem olyan gyors mint az U320 15.000 rendszer. Amúgy most kötöttem őket raid0-ba a héten. Ha nincsenek raidbe akkor tuttin másol a 8Mb maxtor is. Létezik az hogy erre a célra lassú lenne a raid0 ??? De ha őrá másolok akkor miért gyors ??!!! Nem értem. windows driverek stimmelnek. Raid-be van istallálva, UDMA-5 engedélyezve van a primary illetve a secondary porton. op. rendszer XP.
másnak van ebben a témában tapasztalata ?? estleg valamit még plusszba be kell állitani. a gép amúgy P4 3.06 768MB stb... ja és nem vagyok láma a témában.. :))
minden ötletek érdeklődve hallgatok. Ja és nem csak a tesztben gyors a raid hanem windows betöltésnél, program inditásnál stb-stb, azaz gyorsabb mintha nem lenne raid-be kötve.
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest