- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Kenderice
senior tag
Volna nekem is egy gondom.
Kaptam ajándékba egy 80 gigás maxtor ATA133-as vinyót. Az alaplapom Abit BH6-os ami csak ATA33-at támogat. A vinyó borzasztóan lassú (kb 4!! MB/s-os írási sebességgel)!
Egy ilyen ATA100-as -vagy milyen- Raid vezérlő megoldaná a gondomat?
Sürgős lenne.
Előre is köszi. -
cyberdoom
tag
nem megy ?
-
cyberdoom
tag
sajnos nem igaz , mert ez a HDD is volt nálam akkor amikor még nem volt raides rendszerem. akkor nem 10perc alatt ment rá 13GB hanem arra is közel 6 perc alatt....
-
cyberdoom
tag
no comment
-
cyberdoom
tag
Sziasztok. Problémám a következő. Van a gépeben 2Db 120GB 7200rpm 8MB Maxtor HDD Raid0-ba kötve. Külön-külön kábelen mindkettő masterben,alaplap Abit Be7-Raid.
probléma : Ha a raides hddkről másolok egy harmadik HDDre ami akár a primary akár a secondary IDE porton van EGYEDÜL tök lassú. Egész pontosan amivel mértem 13Gb 10perc 26mp alatt ment át. Egy 80GB 2MB Maxtor 7200rpm másolok , de igazából mármilyen hddnél gáz a helyzet. DE!!!! Ha erről a harmadik HDDről másolom raides HDDre vissza UGYAZT az adatot akkor erre neki 5perc 52mp kell. Kevesebb mint a fele. Tesztben a Raides HDD baromi gyors. Sisoftban majdnem olyan gyors mint az U320 15.000 rendszer. Amúgy most kötöttem őket raid0-ba a héten. Ha nincsenek raidbe akkor tuttin másol a 8Mb maxtor is. Létezik az hogy erre a célra lassú lenne a raid0 ??? De ha őrá másolok akkor miért gyors ??!!! Nem értem. windows driverek stimmelnek. Raid-be van istallálva, UDMA-5 engedélyezve van a primary illetve a secondary porton. op. rendszer XP.
másnak van ebben a témában tapasztalata ?? estleg valamit még plusszba be kell állitani. a gép amúgy P4 3.06 768MB stb... ja és nem vagyok láma a témában.. :))
minden ötletek érdeklődve hallgatok. Ja és nem csak a tesztben gyors a raid hanem windows betöltésnél, program inditásnál stb-stb, azaz gyorsabb mintha nem lenne raid-be kötve.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest