- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Aktív témák
-
cyberdoom
tag
nem megy ?
-
cyberdoom
tag
sajnos nem igaz , mert ez a HDD is volt nálam akkor amikor még nem volt raides rendszerem. akkor nem 10perc alatt ment rá 13GB hanem arra is közel 6 perc alatt....
-
cyberdoom
tag
no comment
-
cyberdoom
tag
Sziasztok. Problémám a következő. Van a gépeben 2Db 120GB 7200rpm 8MB Maxtor HDD Raid0-ba kötve. Külön-külön kábelen mindkettő masterben,alaplap Abit Be7-Raid.
probléma : Ha a raides hddkről másolok egy harmadik HDDre ami akár a primary akár a secondary IDE porton van EGYEDÜL tök lassú. Egész pontosan amivel mértem 13Gb 10perc 26mp alatt ment át. Egy 80GB 2MB Maxtor 7200rpm másolok , de igazából mármilyen hddnél gáz a helyzet. DE!!!! Ha erről a harmadik HDDről másolom raides HDDre vissza UGYAZT az adatot akkor erre neki 5perc 52mp kell. Kevesebb mint a fele. Tesztben a Raides HDD baromi gyors. Sisoftban majdnem olyan gyors mint az U320 15.000 rendszer. Amúgy most kötöttem őket raid0-ba a héten. Ha nincsenek raidbe akkor tuttin másol a 8Mb maxtor is. Létezik az hogy erre a célra lassú lenne a raid0 ??? De ha őrá másolok akkor miért gyors ??!!! Nem értem. windows driverek stimmelnek. Raid-be van istallálva, UDMA-5 engedélyezve van a primary illetve a secondary porton. op. rendszer XP.
másnak van ebben a témában tapasztalata ?? estleg valamit még plusszba be kell állitani. a gép amúgy P4 3.06 768MB stb... ja és nem vagyok láma a témában.. :))
minden ötletek érdeklődve hallgatok. Ja és nem csak a tesztben gyors a raid hanem windows betöltésnél, program inditásnál stb-stb, azaz gyorsabb mintha nem lenne raid-be kötve.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest