- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
godlike78
csendes tag
Na üdv mindenkinek!
Újra!
Úgy tűnik mükszik a gép!!!
Sok mindent bütyköltünk rajta, de úgy néz ki hogy aza ''latency'' dolog volt az egyik ludas( kösz a tippet Fenyő), Ezután már ment a net meg a hang külön-külön, de egyszerre még nem. Egy bizonyos adatmennyiség után mindig lefagyott a netem, igazándiból nem értettük mi a gáz. Most úgy néz ki a dolog hogy 9 hálókarit próbáltunk ki és eggyel működik!Mostmár hozzá se merek nyúlni, nehogy elbas*ódjon valami.
Szóval köszönöm mindenkinek a tippeket. Kipróbálgattam amit írtatok és most müxik. Konkrétan sajnos nemtom még mindig mi volt a baja, mert csak egy dologra nem tudtuk ráfogni, de mostmár nem is ez a lényeg.
Szögesdróttal körbevettem, nehogy hozzáérjen valaki!
Mégegyszer köszike!
[Szerkesztve] -
Fenyő
őstag
Hello!
Via PCI Latency patch-et própátad már? Tipikusan ilyen problémákra ajánlják! Pl. innen letöltheted Bővebben: link -
godlike78
csendes tag
A tápot nemtom pontossan. Erre nem gondoltam.Lehet köze hozzá?
A bios a legújabb volt, meg már visszalett rakva a régi is, aztán megint új, aztán megint régi...A hangkarit már próbáltam sima pci128al is, meg egy sb 5.1-es is lett belerakva. Amikor jó volt mindkettővel működött, amikor szar akkor meg eggyikkel sem.
-
fueled18
tag
Sziasztok!!
Szerintem itt a a procival van baj mert én is raktam 1 ilyen alaplapba 1 1400+os amd és nekem azzal nem ment
úgyhogy lehet hogy a procicsere a baj
szerintem!!!!!! -
godlike78
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szóval a következő a helyzet. Lenne egy ilyen alaplapom, volt benne egy 900-as duron proci, meg egy gf2 mx400 vga. Lett belerakva egy 1700+ os procko, windows újra telepít, bios frissít. Bekapcsolás után 2-3 perccel mindig kifagyott a hang, mármint egy 1-2 másodperces részt ismételget mindig. Mindegy hogy winamp, mediaplayer, játék, zene vagy film. A lényeg, hogy szinte mindig ugyanannyi idő után kiakadt a hang. Windows újra telepítés, direct x, codekek újra, meg minden. Semmi változás. Uccsó ötletként átraktam a hangkarit egy másik slotba és erre tökéletesen elkezdett működni. Atom stabilanan. Kis idő múlva kicseréltem a vga-t egy gf ti4200-re. Eredmény: ugyanaz! A hang bekapcs után mindig leáll egy 2-3 perc múlva, sőt még az internetről is leszakít menetközben ha olyan a kedve. Egyszerűen leállítja a hálókártyát is néha. Rakosgatom én a hangkártyát, meg a többit már mindenhova, de semmi. Természetesen windows, codek, direct x meg ilyesmik frissítve, telepítve. Tehát jöhetnének az ötletek, mert már be van készítve a benzin meg a gyufa!!!
Ja a pláne az, hogy van egy munkatársam, akinek van egy ugyanilyen alaplapja és proci csere óta ő is ugyanígy szív.
Help plíz, mert kezdek rámenni idegileg!
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest