- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Felkészült a Redmi 15C
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Armahun
addikt
Érdeklődj az azonnali VGA-s kérdések órája topikban.
Így elsőre töröld a videokártya driverét a kivétel előtt.
Hasonló problémám volt Ati Nvidia váltásnál. Akkor nem szenvedtem inkább újratelepítettem a wint. -
gooof
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy probléma megoldásában, ami kicsit túlnőtt rajtam.
Történt ugyanis, hogy megegyeztem ismerősömmel, hogy nekiadom a vga-mat (Giga GTX460 SOC), én pedig használom a gépem az i7 2600-as prociba integrált vga-val a továbbiakban. Jóváhagytam a BIOS-ban az OnBoard vga-t, átdugtam az alaplapi onboard vga kimenetre a monitort, betöltötte a win7-et, feltelepítettem a driverét és működött frankón. Meg is örültem, hogy ilyen könnyen ment. Ki is vettem a 460-ast a gépből, de ekkor egy olyan effekt jelentkezett indításnál, hogy még mielőtt megjelenne a win7 "zászlója", mindig egy halk kattanással újraindul. Pedig már előtte az integrált vga-val win7-eztem. Az egyetlen változás annyi volt, hogy azóta kivettem a GTX460-at...
Nem tudtam ezt mire vélni, ezért visszadugtam a gtx 460-at, de a monitor továbbra is az alaplapi hdmi kimenetre volt kötve, és láss csodát, így betöltötte a win-t. Miután újra áramtalanítottam a 460-ast, megint elkezdte az újraindítgatást.
BIOS-ba be van állítva, hogy az onboard vga memóriája több mint 400 MB legyen, ez a vga a prió, és ennek ellenére ezt csinálja.
Az a fura, hogy az egész effekt attól függ, hogy be van-e téve a 460 vagy nincs, függetlenül attól, hogy egyáltalán nem azon van a monitor.
Szerintetek mi lehet a hiba?Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest