- Poco F7
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- One mobilszolgáltatások
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Előzményeket lásd itt:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=38514&arc=f[/L]
Aki nem akarja végigolvasni a másik topicot, annak a lényeg:
Adott egy monitor, ami áthelyezés után (másik szobába került a gép) képhibát produkált (legörbül a kép jobb oldala, alul-felül).
Visszavittem a régi helyére, és láss csodát: normális a kép... Az egész lakásban (a konyhát is beleértve) csak a lakás két sarka megfelelő (a két, egymással szemben lévő kis szoba, ablakhoz közel levő sarka...). Szóval valami zavaró jelenség (sugárzás? mágneses tér?) lehet a ludas...
A lakás egy kőbányai, 10. emeleti panel (legfelső emelet). A tetőn elhelyezett antennára gyanakodnék, ha lenne a közelben (légvonalban kb. 10-12 méterre van is valamilyen antenna a tetőn, de pont a ''használható'' szobák felőli oldalon...).
Ja, a másik monitoron (netes gép) a kép jobb oldala kicsit elmosódott (betűk esetén érzékelhető), az új TV-nken meg szintén lefele görbül (megmértem: 3 mm) a kép jobb széle (eddig észre se vettem).
Kérdéseim: mi okozhatja ezt a jelenséget? Mit lehetne tenni ellene?
Aktív témák
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest