- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
sokat nem ér a dual channel de itt egy faxa teszt/hú emnnyit kerestem
/:
Bővebben: link
lehet praktikusabb lene a lapot cserélni MSI-re -
Garee
csendes tag
Előjött a szunnyadó kisördög és kemény matematikai feladatok és a nasa embereinek bevonásával kiszámoltam,hogy jobban kijövök anyagilag,ha eladom ezt a nyert procit és veszek egy 3000+os s939es procit,egy hozzá jól passzoló MSI K8N neo2 platinum alaplappal!Mivel a vidkari nem egy rossz darab ezért marad az AGP!És mivel az AGP szerintem egy 2006-ig még tuti kibírja,mire jön az AMD új foglalata,ezért inkább a s939,mert abba azért 2006-ig még jön ki pár jó proci,tehát addig lelesz a gond a gépröl!Jövőre meg majd lecserélem PCI-E-re a lapot!Köszönöm a segítségeteket!
-
nRu3
addikt
Nem tudom megmondani menyire vette visza a feszt a c&q mert nem akarta viszavenni a feszt vagy ha még magasabra raktam az fsb-t akkor meg már besem akarta tölteni a wint bekapcsolt c&q-val,szenved és újra indult.
nyomtato mindig driver hibát írt ki, usb-vel viszont jobban nyomtat, -
-
nRu3
addikt
Igaz én voltam a birka de valahogy nem fogtam fel s754 nem dual ramos és én ezt hiányolom, az az új foglalat ami meg jön az álitolag ileszkedik az s939-be vagy pedig valami más foglalatrol van szó.Bővebben: link
-
HERR Z
veterán
őszintén s939 annyira nem éri meg a felárat annak aki hosszú távra gondolkodik nem pedig fél évente cserél gépet mert:
-órajelbe tud annyit mint a 939dc meg annyira nem gyorsít
-2006-ban új foglalat jön ugyebár, tehát másél évet kellene kihúzni vele
-árba pedig olcsóbb még mindig -
nRu3
addikt
Én hasonlo helyzetben voltam-vagyok és elhatároztam váltok A64-re de kevesebb pénz ráköltésböl hogy maradjon az agp-s kártyám nekem is, ezért vettem s754-et. Eltelt lassan 4 hónap és rájöttem rosszul választotam hogy nem s939-et vettem Most lapot fogok cserélni és persze új videokarit is, igy kicsit buktam is mert adhatom ell a mostani lapot +procit+vidkarit , ahelyet hogy a jót vettem volna meg elsőre magamnak.Vagyis az a kiss plusz pénzt inkább gyüjds össze és vegyél magadnak elsőre jobbat és azt több évig fogod használni!!!!! hidd el ha s754-et vesszel azt nem fogod sokáig használni és elöbb utobb lecseréled s939-re. De mivel látom neked x800 vidkarid van akkor nem igazán fogsz pci-e kátyát cserélni akkor ezek a lapok vannak.
abit AV8-3rd Eye , AV8
msi K8T Neo2 , K8N Neo2 Platinum
gigabite GA-K8NS Pro-939 , GA-K8NS-939 , GA-K8NS Ultra-939 , GA-K8NSNXP-939 -
maross
nagyúr
Abit KV8 pro v1.1 van egy ilyenem elado
. uj, oem, csak egy antisztatikus zacsi, viszont csak 16k, egy het gari
. netalan kellene, dobj egy mailt.
-
Christoph
aktív tag
Szerintem az nem a lap hibája, hogy pár luzer user nem tudja aktíválni a C&Q-t, ami mellesleg nekem húzás mellett is megy, illetve hogy agyonhúzás mellett esetleg nem stabil (ezt sok esetben olyan userek teszik akiknek lövésük sincs semmihez). Én azért vettem ezt a lapot, még az abit jöhetet volna szóba, mert az abit nf7 IDE problémái, illetve instabilitása után nem akarok többé az abittal kezdeni. Nem beszélve arról, hogy az nf7 még a referencia drivert sem komálta. Ez egy jó lap, nekem atomstabil, megéri az árát, és húzható is.
-
Garee
csendes tag
Akkor maradt 2 versenyző nálam!Az MSI és az Abit!Köszönöm az eddigi segítséget!Mostmár azért könnyebb a döntés!De most megint annyira előhozták belőlem a s939 utáni vágyat
,hogy mindjárt meghírdetem valahol a procit!
és megpróbálom elcserélni a kártyámat egy pci-e-s változatra!
-
HERR Z
veterán
Nemtom mi a bajod MSI-vel gyorsabb mint a DFI tuningban adja ugyanazt és mindenkinek mindenhogy megy benne a cnq ami nem nagyon mondható el más s754-es lapról
Jah van full lap: MSI K(N NEO PLATINUM néven és firewire és 2 sata-t elhagyott verzió FSR néven áruk 26/21
[Szerkesztve] -
Dzsekó
addikt
Vegyél Asus K8N-t mert nagyon jó áron lehet kapni.
Egyáltalán szükséged van deluxe lapra? A deluxe +SATA csatlakozókat, lapra integrált raid vezérlőt, firewire csatlakozót, gigabites lant jelent általában.
De ha ezeket a funkciókat nem használod ki akkor tuning szempontjából nyugodtan vehetsz K8N-et is. -
Garee
csendes tag
-
Garee
csendes tag
Na újra vagyok!Tegnap már nem volt időm visszanézni,de amint látom azért gyarapodtak a hsz-ek!Sajnos a 939röl lekell most mondanom,mert nem úgy jöttek össze a dolgok anyagilag,ahogy nekem tetszttek volna!Mivel most nyertem egy s754es procit,gondoltam legalább ennyivel is kevesebbet kell most a gépre költenem!Így elég az alaplap és a memória!
-
nRu3
addikt
Asus K8N-E Deluxe-om van már lassan 4-ik hónapja és sokszor csinált már furcsaságokat, és ajánlom ezt a topicot végig olvasni az elejétöl a végéig Bővebben: link
sokaknak állandoan valami nem megy tökéletesen , nekem még a tuningnál is instabil, ma például valamiért a lap nem ismerte fel az egerét csak 2x kelet újrainditani utána már OK-s lettigy ez a lap nálam az eddigi legroszabb lapom .
[Szerkesztve] -
Red Rebcs
tag
Asus K8N-E Deluxe
ez van nekem és nincs vele semmi bajom -
lordvico
csendes tag
-
gabx76
senior tag
Egy szavazat a DFI-nek! Tuningolás szempontjából tökéletes, ráadásul amennyire tapasztaltam - stabil is!
-
duracell89
senior tag
szvsz fasza lap a Gigabyte K8NS (esetleg pro), stabil, gyors
mi kell meg? -
lordvico
csendes tag
Ha olcsón meg szeretnéd úszni, eladnám neked a Chaintech VNF3-250 alaplapom.
Teljesítményben megegyezik a többi nforce3assal, a körítés szerényebb, bár ehhez is van pár hasznos cucc. Pár hetet használtam, 3 év garis, 19k körül van boltból, én 15k ért adnám el.
Olvashatsz róla tesztet itt a prohardveren:
Bővebben: link -
Garee
csendes tag
Na legközelebb már csak este leszek!Remélem addigra azért kapok pár véleményt!
-
Garee
csendes tag
Téma adott!Szeretnék venni egy 754es lapot,de sajnos ezen a téren nem tudok dönteni a választékbol!Kinéztem néhányat és szeretnék véleményt kapni,hogy melyiket érdemes megvenni!
Asus K8V Deluxe v. K8V-SE Deluxe
Gigabyte GA-K8VT800Pro
MSI K8T Neo
DFI Lanparty UT nF3 250GB
Abit KV8 Pro-3rd Eye
Az ára az utolsó szempont,tehát nekem egy megbízható,jó tuning potenciállal rendelkező lap kéne!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest