- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garee
csendes tag
Előjött a szunnyadó kisördög és kemény matematikai feladatok és a nasa embereinek bevonásával kiszámoltam,hogy jobban kijövök anyagilag,ha eladom ezt a nyert procit és veszek egy 3000+os s939es procit,egy hozzá jól passzoló MSI K8N neo2 platinum alaplappal!Mivel a vidkari nem egy rossz darab ezért marad az AGP!És mivel az AGP szerintem egy 2006-ig még tuti kibírja,mire jön az AMD új foglalata,ezért inkább a s939,mert abba azért 2006-ig még jön ki pár jó proci,tehát addig lelesz a gond a gépröl!Jövőre meg majd lecserélem PCI-E-re a lapot!Köszönöm a segítségeteket!
-
Garee
csendes tag
Akkor maradt 2 versenyző nálam!Az MSI és az Abit!Köszönöm az eddigi segítséget!Mostmár azért könnyebb a döntés!De most megint annyira előhozták belőlem a s939 utáni vágyat
,hogy mindjárt meghírdetem valahol a procit!
és megpróbálom elcserélni a kártyámat egy pci-e-s változatra!
-
Garee
csendes tag
-
Garee
csendes tag
Na újra vagyok!Tegnap már nem volt időm visszanézni,de amint látom azért gyarapodtak a hsz-ek!Sajnos a 939röl lekell most mondanom,mert nem úgy jöttek össze a dolgok anyagilag,ahogy nekem tetszttek volna!Mivel most nyertem egy s754es procit,gondoltam legalább ennyivel is kevesebbet kell most a gépre költenem!Így elég az alaplap és a memória!
-
Garee
csendes tag
Na legközelebb már csak este leszek!Remélem addigra azért kapok pár véleményt!
-
Garee
csendes tag
Téma adott!Szeretnék venni egy 754es lapot,de sajnos ezen a téren nem tudok dönteni a választékbol!Kinéztem néhányat és szeretnék véleményt kapni,hogy melyiket érdemes megvenni!
Asus K8V Deluxe v. K8V-SE Deluxe
Gigabyte GA-K8VT800Pro
MSI K8T Neo
DFI Lanparty UT nF3 250GB
Abit KV8 Pro-3rd Eye
Az ára az utolsó szempont,tehát nekem egy megbízható,jó tuning potenciállal rendelkező lap kéne!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest