Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topikot zártam.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
zabfalat2020 #1 üzenetére
Irj egy szemelyes bejegyzest, mert ezt itt senki nem fogja latni.
-
zabfalat2020
újonc
Informatikából el kell készítenem egy beadandót, ehhez szeretnék segítséget kérni. A téma engem egyáltalán nem érdekel, nem vagyok jártas benne. Ezért nekem ez az egész csak nyűg
Gondoltam itt kérek segítséget, mert mégis csak ez a legnépszerűbb online PC magazin.
Ha bármilyen módon tudnátok segíteni nekem azt nagyon megköszönném, akármilyen forrásnak, linknek örülök. Kettesre hajtok nem ötösre plusz a tanár hagy némi kívánni valót maga után ( informatika tanár, de egy projektort nem tud össze dugni, olyan mint egy beszívott lajhár stb. ), ennek ellenére szerintem egy 5 oldalt azért össze kellene hoznom.http://www.filedropper.com/fsghfghdfg
Ez a link a feladathoz.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest