Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
zabfalat2020
újonc
Informatikából el kell készítenem egy beadandót, ehhez szeretnék segítséget kérni. A téma engem egyáltalán nem érdekel, nem vagyok jártas benne. Ezért nekem ez az egész csak nyűg
Gondoltam itt kérek segítséget, mert mégis csak ez a legnépszerűbb online PC magazin.
Ha bármilyen módon tudnátok segíteni nekem azt nagyon megköszönném, akármilyen forrásnak, linknek örülök. Kettesre hajtok nem ötösre plusz a tanár hagy némi kívánni valót maga után ( informatika tanár, de egy projektort nem tud össze dugni, olyan mint egy beszívott lajhár stb. ), ennek ellenére szerintem egy 5 oldalt azért össze kellene hoznom.http://www.filedropper.com/fsghfghdfg
Ez a link a feladathoz.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest