Új hozzászólás Aktív témák
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Logitech z-5500 és egy hi-fi van a gépre rákötve és vista van a gépen és a legújabb realtek és valami miatt nem akar szólni a hi-fi beállítottam a hogy 7.1-en tesztelje akkor szólt, de amikor zenét játszottam le akkor nem!
Miért van ez?
Mi lehet a gond? -
MIFtIli
aktív tag
már tudom...
-
MIFtIli
aktív tag
hi
olyan gondom akadt hogy egy dvdlejátszó erősitőt szeretnék összekötni tv vel
én rca kábellel szeretném de sehogyanse küldi ki a jelet a dvd-re
megpróbáltam érdekesség képpen a fülhallgató kimenetét összekötni a dvd-vel az simán szól csak hangosan zúg tehát ez nem jó
próbáltam scartot is de ott is ugyanaz mint rca-n..
méég az s videó jöhet szóba. létezik e olyan kábel ami s videót szétbont szereóra? -
neduddki
nagyúr
válasz
Drótszamár #8 üzenetére
HI!
Felkeveri al-5.1-re a dolby...
udv
neduddki -
SlayR
senior tag
MP3-at hallgattam ott se szólt a két hátsó.
A megcserélést nempróbáltam még de már holnapra (mára) marad. -
SlayR
senior tag
Hello mindenkinekinek!
Kéne nekem egy kis segítség mivel mondjuk úgy karáccsonyra kaptam egy 5.1 házimozi szettet (Orion HT728) és egy DVDlejátszót. A cucost a géphez kapcsolatm a DVDvel együtt. A számítógépen szépen szól minden hangszóró de DVDnél vmiért csak a szembelévő 4 szól és ne4mtudok rájönni milehet a baj nemnagyon értek még hozzá így kéne egy kis magyarázat. Előre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest