- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
LukE
veterán
hátigen. félredugásnak komoly következményei vannak általában. Úgy tűnik a Hw-eknél is
béke sziliciumaira. -
Zsef
tag
Sehogyse......mondom két gépben is próbáltam! Csati nélkül eddig azt csinálta hogy kiirta nagy betűkkel hogy nincs bedugva a pluszfesz, de mostmár azt se csinálja, be sem kapcsol a monitor......
Eladni biztos nem fogom, nincs az az isten hogy kiadjam ezt a kártyát a kezeim közül -
donzoli
aktív tag
esetleg próbálj rá egy bios-t flesselni egy másik pci-os kari használatával... ha mentettél egyáltalán bios-t a 9700pro-ról.. de sztem nagyon halvány az esély arra hogy ez valaha menni fog..
mindenesetre egy 9700pro impozáns dísze lehet a faladnak ha nem marad más
ha nincs bios-od esetleg egy ELSA Ati Radeon 9700pro biossal tudok szolgálni, nekem ilyenem volt.. -
Zsef
tag
Akkor mi legyen? mehet a polcra?
-
Pompi
nagyúr
Hát sok jót ne remélj...
Amúgy milyen csati van rajta amit félre lehetett dugni? Amik átmentek a kezemen vid. akrik (köztük 9700 is) azokon mind molex csati volt ahhoz pedig erő kell, hogy az ember fordítva dugja be. -
Zsef
tag
Sziasztok!
A Következő lenne a problémám:
Van egy régi radeon 9700pro-m. Kivettem megtisztítani, és amikor visszaraktam, a hülye fejemmel elfelejtettem megnézni hogy jól dugtam-e vissza a plusz áramcsatlakozót! Richtig egy lábbal arrébb sikerült bedugni. Gép bekapcs, egyből le is áll, nem értem miért. Nézem mibaja észrevettem hogy rosszul van bedugva az áramcsati. Vissszadugtam jól, de azóta nem csinál semmit a kártya! Kipróbáltam másik gépekben is.
Szerintetek felejtsem el? Vagy vigyem be egy szervizbe hogy hátha tudnak vele valamit csinálni? Azt nem értem hogy mér nem lehet valami olyan csatlakozót rakni rá amit nem lehet igy félredugni! mert ha a floppy-meghajtónál félredugom az egy dolog. De igy most sikerült elbasznom egy vidkarit amit annak idején 100.000Ft-ért vettem.Vagy legalább tehettek volna bele védelmet vagy valami!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest