- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Aktív témák
-
Zsef
tag
Sehogyse......mondom két gépben is próbáltam! Csati nélkül eddig azt csinálta hogy kiirta nagy betűkkel hogy nincs bedugva a pluszfesz, de mostmár azt se csinálja, be sem kapcsol a monitor......
Eladni biztos nem fogom, nincs az az isten hogy kiadjam ezt a kártyát a kezeim közül -
Zsef
tag
Akkor mi legyen? mehet a polcra?
-
Zsef
tag
Sziasztok!
A Következő lenne a problémám:
Van egy régi radeon 9700pro-m. Kivettem megtisztítani, és amikor visszaraktam, a hülye fejemmel elfelejtettem megnézni hogy jól dugtam-e vissza a plusz áramcsatlakozót! Richtig egy lábbal arrébb sikerült bedugni. Gép bekapcs, egyből le is áll, nem értem miért. Nézem mibaja észrevettem hogy rosszul van bedugva az áramcsati. Vissszadugtam jól, de azóta nem csinál semmit a kártya! Kipróbáltam másik gépekben is.
Szerintetek felejtsem el? Vagy vigyem be egy szervizbe hogy hátha tudnak vele valamit csinálni? Azt nem értem hogy mér nem lehet valami olyan csatlakozót rakni rá amit nem lehet igy félredugni! mert ha a floppy-meghajtónál félredugom az egy dolog. De igy most sikerült elbasznom egy vidkarit amit annak idején 100.000Ft-ért vettem.Vagy legalább tehettek volna bele védelmet vagy valami!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest