Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Szia!!
Akkor azt hiszem ezt megbeszéltük, azért mert lesrácoztalak nem az illetlenségem jele, csak nem figyeltem, hogy 73-as vagy egyébként meg mi az a 4 év különbséga javadra
Érdekes a másik ''srác'' azóta nem jelentkezett--- lehet rájött mi az az Ultra Dma?????!!!!
Szevasz! -
zso73
veterán
Miből gondolom? Mert az Intéző semmire sem jó!!!
Igazad van! Máshol is működnie kell a gyors másolásnak!
De már srácnak túl öreg vagyok! Ezért írtam neked viccesen,hogy elnézem neked az illetlenséged! Csak úgy lesrácozni.................helyes!
Ja: És nem vagyok profi!!!!
[Szerkesztve] -
Gézengúz
addikt
Csá!!
És miből gondolod, hogy mindenki használja a Total Commandert???
Sokan nagyon jól el vannak nélküle is!!!!
A másolásnak nem csak a tc-ben kell jól működnie hanem az Intézőben is!!!!
Ezért írtam, hogy nehogy már a Tc-n múljon a dolog! Te profi!!
Az, hogy valaki nem szól hozzá ezer témához (mert mondjuk lusta dög)és ezért nem senior tag az nem jelenti, hogy ''újonc''
-
Gézengúz
addikt
Csá!
Ultra Dma-ról hallottál már????????
Valszeg Nálad a winyó Pio-ban műkszik csak, ez azt jelenti, hogy megeszi az összes prociteljesítményt és a másolás még akkor is s..r!!!!!
Eszközkezelőben kuksizd meg!!!
???????????
Ja és a srác előbb a Total Commanderre gondolt valszeg aminek jelen esetben semmi köze ahhoz, hogy mekkora a másolási sebességed!
[Szerkesztve] -
wolfman
veterán
up
-
Florida
tag
Nálam is ugyanez a gond!
Csak nálam a rack 200-300 kbyte/s sebességre is lezuhan,100% prociterhelés mellett.a csúcs átviteli sebesség 6mb/s,ennek már nagyon kell örülni,és ilyen ritkán van.
mi a franc lehet? -
wolfman
veterán
1. Vírusellenőrző nem fut a háttérben. Always off.
2. Nem igazán töredezett a meghajtóm
3. Igen! Van elég hely a rendszermeghajtón.
4. Mi az a nagy fileok másolás használata?
Ja! Másolás közben egyszer csak elfogy a memória. 512ről indul és egyszer csak elfogy, majd megint tele lessz és megint elfogy. Valaki valami hasznos infóval meg tudna dobni?
[Szerkesztve] -
wolfman
veterán
Hát kivánok mindenkinek! Lenne egy kis gondom a gépemmel. Különösebbképpen a másolással. Haverék át szoktak jönni hozzám időnkénnt és hozzák a vinyójukat. Amikor másolunk vinchesterről vinchesterre akkor megy egy darabig 17-25Mb/s-mal de kb. 4-5 mp. múlva az egész folyamat lelassúl 2-3-4Mb/s-ra. De játákok közben ugyan így elő szokott fordulni de ott kb. 20percenként. Nem tudom elképzelni mi baja lehet. De amikor másoltam behoztam a teljesítménymutatót és ott a memória kijelzőn egy idő után elfogy a Rendelkezésre álló fizikai memória.
Ezt a problémát mi okozhatja?
Kettő darab Samsung 256Mb 3200-es ramom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest