- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
marcee
addikt
Korábban én sem hallottam memória elhasználódásról, de egy cimbim gépében nemrég találkoztam vele. 3 és fél éve a DDR hajnalán vettünk neki egy király gépet 2x256MB DDR 266-os noname memóriával. 2.5 év után kezdett fagyni, memtest, az egyik modul hibázott, kuka. Használta tovább a megmaradttal, múlt héten az is megfeküdt. Másik modulllal kitünően megy a gépe, ill. az ő moduljai az én gépemben is hibásak. Meglepődtem kicsit.
Azt felejtettem el írni az előbb, hogy az én lapomat megjavították, kicserélték szevízben a kondikat 4000ft-ért. Sajnos nem jut eszembe a cég neve, vissza kéne keresni az akkori hozzászólásaimat.
Szerk: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9028&start=[/L]
Hehe, még témát is nyitottam neki: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=10523&arc=f[/L]
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Nekem is volt egy ilyen lapom (sőt ilyen procival). Az enyémnél előjött az Abit betegség: meghaltak a kondik. Nézd meg, nem púposok vagy folynak-e! Ez a hiba tipikusan újraindulásokkal, stabilitásproblémákkal jelenkezik. Futtas memtest-et is, hátha csak memóriahiba, akár érinkezés!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest