- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rol33
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Na itt vagyok újra, helyzetjelentés következik:
A hétvégén lefutattam a DFT-t Advanced Testel és nem talált semmi hibát (0x00), ja és azt írtátok 3-4 óra mire lefut hát nálam kb. 1 óra alatt lefutott.Na mindegy más tippem nem volt maradt a win reinstall, bár még olyan sokat nem teszteltem de eddig minden rendben, cd-t is tudtam írni úgyhogy remélem így is marad.Köszi mindenkinek! -
rol33
aktív tag
válasz
CsendPenge #39 üzenetére
Thx, na végre vmi adat, de így valszeg csak a hétvége lesz belőle.
OFF
Új vagyok még itt, mikor írom a hozzászolást az alul lévő smile-kat hogy lehet belőni? -
-
rol33
aktív tag
válasz
CsendPenge #31 üzenetére
Kb. miaz a sokáig?De ha quick is ugyanugy jelzi a hibát, már ha van lásd feljebb, akkor az is jó nem?
-
rol33
aktív tag
Ja kb. mennyi ideig tart 1 ilyen teszt?
-
rol33
aktív tag
ja megvan floppyra telepít.
Szerintetek melyiket érdemes indítanom a quick vagy advanced testet? -
rol33
aktív tag
Na szevasztok itt vagyok!
Helyzet jelentés:
Sajna a tesztet még nem tudtam lefuttatni mive az otthoni gépről van szó, ahhonnét meg most írok az a melóhelyen van.
Viszont tegnap csak úgy lazán lefutattam a scandisket igaz 1 jó darabid elszöszmötölt vele, de minő meglepetésemre a 10. hozzászolásomban lévő hibajelenség megszünt, pedig elötte is futattam, de most tudtam rebút nélkül cd-t írni.Pedig a scandisk nem írt ki semmilyen hibát.Azért ma hazaviszem ezt a tesztet és megnézem azzal is. -
rol33
aktív tag
No akkor ennyi???!!!
-
rol33
aktív tag
Tehát akkor telepítsem és futtassam le a Drive Fitness Test progit!A progiban kell állíttani valamit mielött lefuttatom, és tudatni fogja velem ha tényleg a vinyó a rossz?Sajna nem ismerem a programot.
-
rol33
aktív tag
Várjatok hátha ez netán segít még valamit.Becopyzok 1 másik forumban lévő topicomat, de a gép még mindig csinálja ezt is.Mondjuk erre nem kaptam választ.
Na tehát:
Üdv mindenkinek!
A probémám a következő:
Magyar WinXP Pro van a gépemen és látszólag meg szerintem is működik rendesen.Tehát játszok vele mi1más, de én 1általán semmi hibát nem látok és a gép sem küld semmi féle hiba üzenetet.
Viszont:
Ha akárhányszor mondjuk bekapcsolom vagy csak újraindítom a gépet és miután felállt a rendszer dob 1 ilyen hibaüzit ''A rendszer súlyos hiba után állt helyre'' A hiba bekerült a naplóba'' Na én néztem ott is de System Erroron kívül semmi értelmeste nem ír Ha van vmi 5letetek lécci segítsetek! -
rol33
aktív tag
-
rol33
aktív tag
Hello emberek!
Tehát a problémám, a gépen winXPprohu van és az elmúlt néhány napban azt kezdte el, de mondjuk játék közben eddig soha inkább csak ha a win commanderben a mappákat nyitgatom, de hozzáteszem akkor is nagyon ritkán, hogy dob 1 kék képernyőt és rögtön rebút, pedig ki van kapcsolva, hogy ilyenkor rebút.Persze 1ből újraindul úgyhogy nem tudom leolvasni mi okozta.Az eseménynaplóban a rendszernél ennyit ír ''Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: DeviceHarddisk1D.''Amiért mérges vagyok, hogy tegnap CD írás közben is megtette.Gondolom talán nem a vinyóval van gond hanem vmi driverrel, de melyikkel ha tudtok lécci segítsetek!
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest