- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Alapvetően nem alapelvek kérdése. Minden fórumra jellemző, általános szokásokról van itt szó, meg aztán olyan is létezik, hogy Netikett.
Aki elolvassa a Netikettet, eleve nem indíthat olyan címmel témát, hogy ''Segítség''.
Egy témacím ugyanis nem lehet semmitmondó, hanem utalnia kell a konkrét problémára is. Például azért, hogy másoknak ne kelljen feleslegesen kattintgatni, időt pazarolni rá, ha már a címből is látja, hogy miről van szó. De kérdező is jobban jár, mert esetleg hamarabb rákattan egy olyan fórumozó, aki ért is a témához.
Ezek ugyebár egyszerű, logikus, kitalálható dolgok, magyarázni sem kellene.
Én például fórumokon kérdezgetni szinte soha nem szoktam, mert hát úgyis ott a Google, aki mindent tud.
Viszont hobbyból szoktam fórumokon segíteni (egyfajta agytorna, szellemi rágógumi, időtöltés stb.), de őszintén szólva, valahogy mindig utáltam a semmitmondó című topikokat. -
Peeros7
csendes tag
Nem kizárt, hogy nem csak a prohardverre lehet belépni ezzel az azonosítóval kedves 1869 napja őstag...
-
Peeros7
csendes tag
BS-playerrel és winamppal is detto ratyi
-
Peeros7
csendes tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy mitől lehet az h több különféle codeccel is, először sötét, most pedig K-lite-tel pirosas a film lejátszás. De poén, mert ha feltelepítem vele ugye a classic playert az le is játsza szépen, de a media player 10 mondjuk már nem???
Azt ne hogy biztos codec beállítás hiba, annál konkértabbat, köcce
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest