Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
Versus123
üzenetére
Nem gondoltam volna hogy egyszer playstationon fognak segázni...

Érdekes, de leginkább zavaró hibára lettem figyelmes:
Egyes megacd és 32X játékok nem mennek rendesen gens emulátorral. Pl: 32Xre a Fifa96 akkor indul el, ha a kitömöritett .bin ről átnevezem .32x re, de az indulás után nem lehet megnyomni egy gombot sem, és csak az EA SPORTS logóig jut el. Valamint a címsorban (NTSC)-t ír ki. Ami érdekes mivel a Fifa 96 amerikában nem is jelent meg. Hasonló jellegű hibát észleltem még néhány megacd-s játékon is, vagyis ott sem nagyon akartak elindulni...
Van egy CDX kazettám (régiómentesítésre) ami haldoklik, szerintem az érintkezés kopott meg.. vagy nem is tudom, egyre ritkábban indul be. Mivel lehetne trükközni, hogy újra rendes kontakt legyen a gép és a kazi közt? Kellemetlen lenne, ha végleg bekrepálna -
rocket
nagyúr
Grafikaban a saturn felulmulta a psx-at annak ellenere, hogy nehezebb volt programozni.
A sony a marketingeseinek koszonheti az akkori elsopro sikert.
Akkor indult utjara a xy konzol only gamek serege, a sony sorban vette meg a jatekokat, amiknel kikototte, hogy nem johetnek ki masik konzolra.
Siman penzzel szerzet sikert maganak, es nem a konzolok ereje es a programozok dontottek el a versenyt.
Van egy saturnom es psxem is volt, igy tudom mirol beszelk, pont most jatszottam saturnon a need for speed elso reszevel, sokkal kevesbe pixeles a grafika mint psx-en akarmelyik jateknal. -
GombócArtúr
senior tag
válasz
Versus123
üzenetére
Biztos vagy benne hogy midenkinek az a véleménye mint neked? A maguk idejében is bukók voltak? Ez úgy hangzik mintha 10 éve, minden ilyen konzolra megjelent játék abszolút bukás lett volna. ''Nagy név... nagy név...'' mert számodra valami nagy név, az mindjárt jó kell hogy legyen?
Többek közt arra akartam felhívni a figyelmet, hogy egyes régi játékok UGYANOLYAN élvezetet nyújthatnak mint a ''nagy nevek'' ma. Attól hogy valaminek szebb a grafikája még nem több... -
Versus123
aktív tag
válasz
Versus123
üzenetére
''Hűűű, hát azért ekkora érdeklődésre nem számítottam.''-ezért írtam.....ma,amikor az ember játszhat PS2-n a GT4-el,Cold Fear-el(azonnal kipróbálni!),Tekken5-el , X-box-on DOA3-azhat, PC-n is kinn van pár nagy név,miért akarna olyan játkékokal játszani amik 10 évesek és már a maguk idejében is bukók voltak? Ezért nem lesz nagy érdeklődés,csak néhány arc akit elkap a nosztalgia.....
-
I_Am
veterán
válasz
Versus123
üzenetére
A Play2 előtt már piacra dobták, még nem is volt 100%-ra befejezve. Amugy volt lehetőségem eleget játszani az összes konzollal és szvsz sokkal jobb grafikai teljesítményre a DC, mint a PS2. (majd jön Viktor és Ő is leírja a véleményét, Neki is volt, van PS2-je és DC-je is.)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest