- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dantorius
csendes tag
Hell!
Egy pár hónapja írtam, hogy a Live!5.1-esemmel gixer van. Meg is kaptam a megfelelo tippeket, de így se működött a cucc. Aztán megint visszamentem régi munkahelyemre, aholis egyik kollégám ránézett a kártyára és közölte a megoldást, amit nem akartam elhinni.
A dobozos, eredeti kártyám, olyan utángyártott s*ar (), ami PCI 128 chippel szerelt....
Ezt egyszerűen nem tudtam elfogadni...
Remélem más nem járt így!
Mind1! Ki is dobtam a fenébe és vettem egy Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio ilyet, ami szerencsére már rendesen működik!
Azért köszönöm a segítséget!
Mindenkinek további jó formumozást! -
Dantorius
csendes tag
Hell!
Elírtam, tényleg SB0060.
Lerántottam a patch file-t, lefuttattam, patch succsessfuly, majd a kibontott driverpackról próbáltam telepíteni, de még mindig nem lát creative soundb. kártyát.
Ennek ellenére vagy 2,5 perc volt egy rohadványos Xp boot (általában 28-40 másodp)
Ráadás gyanánt, azon a partíción, amelyiken a patch volt, az ntfs összeomlott......
Megnéztem Creative honlapján, ott is kérdeztem a supportot, de ők is ugyanazt mondták, mint Te. Ezzel már biztos, hogy a kártya eladásra, vagy fizikai formázásra lesz ítélve...ezt legalább élvezni fogom...
De azért köszönöm a segítséget! Örök hála -
Dantorius
csendes tag
sziasztok!
Egy pár hete írtam a kártyámról, milyen problémával küzdök.
Na az óta megnéztem a modelszámot: SB 0600
Kptam egy linket, arról letöltöttem a driverpackot, a javasolt eljárást követtem, majd ezt a hibaüzenetet kaptam :
''Setup could not detect any Sound Blaster Audio card on your system.
Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed befor running this Setup program.
Setup will now exit.''
A kártyán rajta van a hivatalos logó, de nem hajlandó Live!-ként felismerni. kérnék további javaslatot a megoldásra.
Ráadásul mióta megpróbáltam megerőszakolni a kártya driverét lassult a gépem...
Ha valakinek van valami ötlete kérném privát üzenetben küldje el nekem véleményét, vagy küldje el az alábbi emil címre: dantoriusster@gmail.com
előre is köszönöm! -
Dantorius
csendes tag
Ahogy nézem, az első linken az SB hivatalos netes driver keresője van. Ezt letöltöttem, felraktam pendrivera, de szerintem, ha hazaviszem, akkor otthon nem fog működni. ezért az lenne a kérdésem, ha otthon megkeresem a Modelszámot, akkor hol tudnám ennek segítségével letölteni a helyes drivert.
A másik kérdésem, hogy az, hogy WDM az mit jelent pontosan? -
Dantorius
csendes tag
Köszönöm a tippeket!
Sajnos még így se működik, mivel mindent letiltottam.
Az érdekes, hogy amikor megpróbálom megerőszakolni az Xp-t és ráerőltetem a Cd-n lévő drivert, kikerülve a varázslót és driverfrissítést nyomok, sikerül rányomni a Live! driverét, viszont ezek után se hajlandó felismerni a kártyát...
A következő problémám, hogy otthon nincs Internyetem ezért nem sikerült ezek után néznem, így ezért is kicsit problémás a dolog. De mindenkép megpróbálom. -
Dantorius
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nékem egy hatalmas problémám és szeretnék segítséget kérni!
Van egy SounBlaster Live! 5.1-es hangkártyám, melyet az Xp SP2 nem igazán szeretne tökéletesen felismerni.
A lényeg, hogy az alaplapi Creative PCI 128-at próbálja erőltetni (pedig azt a BIOS-on belül már letiltottam), annak is a WDM-es driverét. Amikor beteszem a gyári telep. CD-t, akkor azt írja ki, hogy nincs Creative kártya a Pc-ben.
Most mit tudok kezdeni, hogy végre működjön ez a szutyok? Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Facebook és Messenger
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest