Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsi19
senior tag
-
Flashget
félisten
válasz
Szentes #2524 üzenetére
én ezt vettem tavaly 7K-ért.
Szinte "lefagyasztotta" majdnem a procit nyáron
Teljesen jó nekem..ami negatívum nálam az a venti felszerelése a hűtőbordára. Más baja nincs.
A hirdetésben szereplővel 0 tapasztalatom van. -
vanye
senior tag
válasz
Szentes #2524 üzenetére
Nincs mit!
11k-t én egyetlen hűtőért sem fizetnék ki.Ez az ASUS elég jól fest, de a TX (a linkelt teszt alapján) már akkor is jobb választásnak bizonyult. Nekem TX3-asom van; igaz, Arctic F9-esre cserélt ventivel. Ezt a mutatvány május környékén kb. 5k-ból úsztam meg. Arról nem is beszélve, hogy a TX3 a szénné húzott, 125 Wattos prociktól eltekintve kb. mindent megfelelően lehűt, s mindezt (cserélt ventivel) úgy teszi, hogy a gépem nem emlékeztet épp felszállni készülő repülőgépre.
Szal én passzolnám. A teljesítményéhez képest túl van árazva. De hát ASUS, ugye... -
Flashget
félisten
válasz
Szentes #2520 üzenetére
Nem nem gyagyi..egy alaplapihoz képest!
A másik hogy úgy 1997-ig visszamenőleg én emlékszem mikor a PC ipar beindult az SB kártyákkal nem volt semmilyen kompatibilis hibák a különböző játékok kapcsán. Sok játék lefagyott az alaplapitól vagy hirtelen elment a hang (COD1)vagy más cég kártyájától ez a SB ez nem.
Persze már elavult lett napjainkban, de nem nevezném gagyinak. -
Flashget
félisten
válasz
Szentes #2518 üzenetére
Írtam a P5Q alaplapi (és tuti ez van nálad is) sz@r játékokhoz de még zene hallgatáshoz is mert halk. én csak a mikrofon részét szoktam használni mert az a ház elejére ki van vezetve
a 3.
én is a tuner miatt látom a felkiáltójelet de szarok rá kivehetném..viszont linuxba lehet használni :p -
Flashget
félisten
válasz
Szentes #2516 üzenetére
nincs ilyen gondom mert nincs rajta gameport
még régebbi SB 5.1 kártyámon van de az nincs használva.
De ez neked sem jelent problémát..attól, hogy a win jelzi semmit sem számít a hang kapcsán.
win hülye jelzi a game port hibát te meg tudomásul veszed oké ez van dugulj el win -
vanye
senior tag
válasz
Szentes #2512 üzenetére
Sima Audigy. De nem igazán értem a problémád. Attól eltekintve, hogy a Win szerint gond van a Game Porttal, s mindezt felkiáltójellel is megerősíti, szal mindettől függetlenül nincs semmi gond a kártyával. A működésére ez nincsen kihatással. Plusz ugye ez egy olyan probléma, amit nem is lehet orvosolni.
-
vanye
senior tag
válasz
Szentes #2502 üzenetére
Helló!
Azért a felkiáltójel, mert a Creative a kártya gameport-funkcióját (azaz hogy mindenféle, ilyen kimenettel rendelkező perifériát, pl. kormányt köss rá) Win7 alatt nem támogatja.
Idézet: "Gameport is not supported in Windows 7, Windows Vista and Windows XP Professional x64 Edition."
A kártya működésére azonban mindez nincs hatással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest