- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Raymond
titán
NForce es NForce2 alaplapok, ha a komplett nVidia Southbridge implementalva van. a hangreszet az nVidia elletja egy Soundstorm ''fantazianevu'' DSP-vel, ami AC3-ba kodol. Ez eleg keves alaplapon van implementalva, altalaban a gyartok kihagyjak es a sima AC97-es codec van rajta (CMedia vagy Realtek), igy meg egy NForce alaplap sem biztositek. A masik dolog az, hogy szo szerint csak egy mareknyi jatek tamogatja ezt. Pl. UT2003, Mafia. A tobbi jatek mind DirectX+EAX.
-
Raymond
titán
''működnie kellene ha valahol vagy a hangszóróba építve vagy a hangkareszban van egy ac-3 kódoló... na és mivel az SB Live 5.1 egyértelműen ilyen így működnie kell! ''
Nem, mert nincs benne kodolo, csak dekodolo. Ha a jel nem AC3 mar eredetileg is, akkor a kartya nem csinal belole AC3-at. -
Cos
senior tag
Bár én még nem próbáltam de elméletileg működnie kellene ha valahol vagy a hangszóróba építve vagy a hangkareszban van egy ac-3 kódoló... na és mivel az SB Live 5.1 egyértelműen ilyen így működnie kell! Persze ha a digitális kimenet be van kapcsolva! :D
-
Raymond
titán
Meg egy dolog:
A jatekok soha nem fognak egy Live! kartyan 5.1-ben szolni, mindig ''csak'' 4.1-ben. -
burgatshow
veterán
válasz
strike-force #5 üzenetére
Tudtommal az első játék aminek Dolby Digital 5.1-es hangja lesz az a Doom 3! :DD
-
-
atk
csendes tag
Szóval akkor elfelejthetem, hogy nekem a játékok fognak 5.1-es hanggal szólni!!
-
Raymond
titán
Ez nem fog menni. A csatlakozas SPDIF, amin keresztul csak Dolby Digitalisan kodolt jel kudheto at tobbhangszoros jellel, vagy PCM Stereo. Mivel a PC-s vilagban gyakorlatilag semmi nem Dolby Digital (persze a DVD-k es AC3 hangal ellatott AVI file-okon kivul). A hangszoro is a teszt kozben az egyes hangszorokat szolaltatja meg, es SPDIF-el csak az ket hangszoro jele viheto at. A helyzet ugyanez lesz jatekoknal is es a kartya CMSS funkciojanal is - ez egy sem Dolby Digital.
-
atk
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van az SB Live 5.1-es kártyámmal, hogy összekötöttem egy Panasonic házimozi erősítő digitális(koax) bemenetét a kártya digit kimenetével.
Mivel csak stereo jcak-rca kábelem volt itthon, úgy gondoltam jó lesz az is, ha az egyik Rca-t használom.
Ha bedugom az egyik Rca-dugót akkor a tesztben csak az első két hangszóró szól. Ha megcserélem, és a másik dugót dugom be, akkor a hátsó két hangszóró hangja szól az első kettőn!
Milyen kábel kell a kártya és az erősítő összekötéséhez?
Mit lehet tenni, esetleg beállítani valamit, amit elfelejtettem??
A segítséget előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest