- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Jó lenne, ha nem lenne senki idegbeteg, nyugi van..Én csak puszta jószándékból írtam, amit írtam. Ha nem sikerült átállítani, vagy nem hallotok különbséget, akkor valami gond lehet vag a driverrel, vagy nem tudom...Nem mondom,hogy egy Audigy 2 nem szól jobban(bár erről lehetne vitatkozni,de ez nem az a téma), az sem érdekel,hogy resampling előttire mennyire hasonlít, semmilyen kódolás nem köt le ebben a témában.Annyit tudok,hogy átállítottam, és egy 44khz-es 128kbit-es mp3 is TELJESEN máshogy szól.....a különbséget nem kell keresni, mert ég és föld. Téma lezárva.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Ma kitoltam a genius 5.1 fa rendszerre.Valami álom..visszavettem 16bit/48khz-re, és olyan érzésem támadt,hogy zsebrádiót hallgatok, a hányinger kerülgetett.
Ennél 2 jobb hangú karit hallottam eddig, az Audigy 3-at, és az Audiophil-t.Bár inkább Audigy...szerintem a 2-nél valamivel dinamikusabb a hangja.
Így ha belegondolok, bőven megérte a pénzét az alaplap(40k) -
Spirit
őstag
Sziasztok!
Kb 2 héttel ezelőtt szert tettem egy MSI K8N Sli platinum alaplapra, rajta integrált Sb live 24 bit-es hangkarival. Szomorúan vettem tudomásul,hogy alig szól szebben,mint a digitális 5.1-es SB live-om.A telepített programjából sokminden állítható,de egészen egy órával ezelőttig rejtve maradt egy beállítás számomra.
A start menüből nézve a creative könyvtárban ugyanazok voltak a programok EGY KIVÉTELÉVEL,mint a fennt lévő legördülő menüből,amit telepít magának.
Ez pedig a ''Device control''.
Igazából fingom sincs miért nem található meg sehol máshol.Itt a 16 bit-et átállítottam 24-re, majdnem lehidaltam.Majd rátoltam a 96khz-et(48-ról).Mély döbbenet.Mostanra szedtem össze magam,hogy írni tudjak.Valami vadállat lett a hangja.a 20khz-es hangtól már fáj a fejem, olyan tisztán ÜVÖLT, és végre nem vesznek el a hangok, és végre nem csattog, hanem ciceg
Szóval akinek ilyen karija van, akár integrált, sürgősen nézze meg,hogy be van-e állítva,mert alapon 16 bit/48khz-en van.SŐT, amíg nem telepítettem a saját cd-jéről a progiját, el sem értem a vezérlőpultból ezt a beállítást.
Lehet,hogy valakinek ez teljesen egyértelmű dolog.Ha csak egy embernek segíthettem, már megérte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest