- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Semmi hasonlót? Előfordulhat, nem minden alaplapi biosban lehetett ezt állítani.
Amúgy ki kéne először is próbálni másik hangkarival. -
eziskamu
addikt
Én láttam ilyen problémát bx-ben is, ott viszont valami barom elállította a bioszban a pci latency-t 32-ről 1-re, de érdekes módon ez csak windows 2000,xp és beos alatt jelentett problémát, win98 alatt nem. Tehát a biost nézd meg és állitsd be vagy 32-re vagy 80-ra, és ha nem megy akkor szerintem egy isa-s hangkarit próbálj ki. Azt nem merem biztosra mondani, hogy a vga, de már csak a filmek miatt is érdemesebb lenne valami régebbi ati, pl. ati rage pro, vagy ati rage 128. A tnt-ket azért nem merem ajánlani, mert én úgy tapasztaltam, hogy jobban kijönnek ezek a hanghibák tnt-vel, de mivel bx-es a lap ezért lehet, hogy az is jó lesz.
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Nem olyan biztos, hogy a vga a hunyó. Ha via-s az alaplapod, mármint az alaplapi chipkészlet, akkor a www.viaarena.com-ról töltsél le egy RÉGEBBI Via 4in1 meghajtóprogit(asszem az verziószám utolsó két jegye legyen 35-40 közötti az jó), ha így se lesz jó akkor keress rá a Via pci latency patch-re a neten, töltsd le és telepítsed. Álltalánosságban pedig a biosban bármilyen alaplap esetén próbálkozz a pci latency 32-80-as értékek közti állítgatásával, de mehetsz feljebb és lejjebb is, de nem biztos hogy minden alkatrész szeretni fogja, valamint lehet próbálgatni a pci wait state vagy valami hasonlót állítgatni, hogy ne iktasson be várakozási ciklusokat, de veszélyes a stabilitásra nézve, és jegyezd fel mi volt az alapértelmezett.
Aktív témák
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest