- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
guest
veterán
Segítsetek!
Van egy Savage4 16MB AGP kártyám amit egy AMD K6-2 mellett szeretnék működtetni W98 alatt!
Régebben olvastam, hogy nem szeretik egymást!
Azóta nincs valami javító patch vagy korrekt driver?
Légyszi e-mail-ben mert nem járok errefelé!
vakondc@mail.uti.hu -
guest
veterán
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Van egy Innovision Savage4-em. PCI-os. A mellékelt driver régi és kicsit bugos, viszont ha megpróbálom updatelni, akkor pár perc után az új driverrel lefagy az egész. Akármilyen drivert próbáltam felrakni, mindig ez az "eredmény". A régivel ilyen probléma nincs. Tudnátok nekem olyan helyet mondani, ahol lehet találni kifejezetten PCI-os drivert hozzá? Már mindenhol kerestem, de sehol sem találok. Előre is kösz.
Egyébként még annyit, hogy szerintem is jó kártya. Egy P233-asom(!) van jelenleg és az S4-gyel még az UT is királyul megy (32bit, 800*600), pedig igencsak régi a proci már. Hát ennyit erről. -
guest
veterán
Szerintem is cseréld le minél előbb, ha a mostani játékokkal játszani szeretnél. Nem az a baj, hogy valami nem indul el vagy korrupt a képe stb. hanem egyszerűen csak lassú lesz annyira, hogy a játék élvezhetetlen (ha felteszed a "legújabb" drivert (8.20.33), akkor legalább minden (99%) menni fog... ja. amúgy nekem is ilyenem van...
-
guest
veterán
Mostanában talán nem a legjobb választás, de annak idején olcsó volt és használható. Én is használtam másfél évig. Az NT-vel semmi gond, a cégemnél 3 gépen építészek használják OpenGL megjelenítéssel. A mostani játékokhoz már gáz de a kétévesek még mennek vele.
Azért majd vegyél egy jobbat :) -
guest
veterán
Aki S3 rajongó, annak bocs... Nekem volt többféle S3-as kártyám, és igencsak megvan róluk a - nem túl hízelgő - véleményem. "Jó ár/teljesítmény arány", "jó, csak drivergondok vannak vele" stb. Erről csak annyit, hogy hiába olcsó, ha minden második progi nem, vagy csak textúrahibával indul el, illetve az ember ideje is pénz. Mindezt tényleg nem fikázásból mondom, ezek tények. Nem vagyok különösebben márkabuzi, de már egy ideje minden árszegmensben lehet kapni nVidia chipes kártyát, azokkal sokkal jobb a tapasztalatom (vagy 3-4 fajtát használtam belőlük, a riva128-tól a GF2-MX-ig, és mindegyikkel meg voltam elégedve, igaz mind márkás kártya volt...)
-
guest
veterán
Hi!
Aki csak fikázni tud arról megvan a véleményem...
Nem csak a GF3 a videókártya, van akinek nem telik másra vagy elég neki más! Nem mindenki akar 1600-ban Q3-azni 200 Fps-el. Savage 4,2000 is bőven elég DVD-zni. Sőt, nekem még Savage3D-m is volt anno, és meg voltam vele elégedve az áráért.
Egyedül a drivergondok a bajok, elég sok a bug.
Puszilom a sok kis apucija által megvett GF3 Ultrával fikázgató kisgyereket. -
guest
veterán
Nem tudom mit kell fikázni az S4-t.
Hogy igy meg ugy szar, inkább te vagy a béna.
Ok, aláírom ma már télleg kevés, de mikor megjelent, sokkal jobb ár/érték arányt mutatott. Én mióta megjelent ezt használom, és még egyszer se volt az, hogy vmi ne ment volna vele. Sebbeségéről még annyit, hogy olyan 500MHz procit simán visszafogja, de kérem ez a kártyesz már öregecske :) Inkább vegyél valami MX sorozatot, azzal megy minden - csak ne MSI kártyát, mert azzal bajok vannak - és mostmár olcsó is :) Habár mi nem olcsó ma az IT-ben?
Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest