Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Apple Watch Ultra - első nekifutás
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - Apple Watch

Aktív témák
- 

CoolMan
MODERÁTOR
válasz

Rekacska1024

üzenetére
						Üdv!
A kérdésed az Azonnali alaplapos kérdések órája vagy a Mi a baja a gépemnek, ha... vagy Nem induló gépek topicja-ban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
 - 

BluEyes
őstag
válasz

Rekacska1024

üzenetére
						A biosban engedélyezve van a sata vezérlő? Látja a bios ezt a Maxtort? (a képen pont van is egy 160-as Maxtor a gépben)

Ha az alaplapodon sata-I vezérlő van, a hdd pedig sata-II, akkor egy jumper kell a vinyó fenekébe, ami visszabutítja őt sata-I-re. PAGE 8

Ezeknek nézz utána, aztán meglátjuk.
 - 

Rekacska1024
csendes tag
Remélem nem írok rossz helyre, de nem tudok kitől segítséget kérni. Nézzétek el nekem ha esetleg butaságot írok, de egy laikus lány vagyok

Szóval problémam a következő: adott egy nem mai, de eddig tökéletesen működő PC, amin windows xp futott. A benne lévő winchester megadta magát, szereztem egy 160 gb s maxtor sata winchestert. Elvileg a gépben nem ugyanilyen vinyo volt, /talán sata2 es??) de vettem hozzávaló kábelt amivel szépen rá lehet csatlakoztatni az új winchestert, elvileg jól van összedugva, szépen el is kezdtem rá feltelepiteni a win7 et, , de valami drivert hiányol, es nem érzékeli a winchestert...
 Elromlott a gép, vagy rossz a winchester? Próbáljam meg feltenni az xp t? Vagy csak rosszul kötöttem össze? Remélem érthetően irtan le es tud vki segíteni. 
Aktív témák
- TP-LINK routerek
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Futás, futópályák
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
 - Kuponkunyeráló
 - Call of Duty: Black Ops 7
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - További aktív témák...

- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
 - Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Elromlott a gép, vagy rossz a winchester? Próbáljam meg feltenni az xp t? Vagy csak rosszul kötöttem össze? Remélem érthetően irtan le es tud vki segíteni.