- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Rekacska1024
üzenetére
Üdv!
A kérdésed az Azonnali alaplapos kérdések órája vagy a Mi a baja a gépemnek, ha... vagy Nem induló gépek topicja-ban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
BluEyes
őstag
válasz
Rekacska1024
üzenetére
A biosban engedélyezve van a sata vezérlő? Látja a bios ezt a Maxtort? (a képen pont van is egy 160-as Maxtor a gépben)

Ha az alaplapodon sata-I vezérlő van, a hdd pedig sata-II, akkor egy jumper kell a vinyó fenekébe, ami visszabutítja őt sata-I-re. PAGE 8

Ezeknek nézz utána, aztán meglátjuk.
-
Rekacska1024
csendes tag
Remélem nem írok rossz helyre, de nem tudok kitől segítséget kérni. Nézzétek el nekem ha esetleg butaságot írok, de egy laikus lány vagyok

Szóval problémam a következő: adott egy nem mai, de eddig tökéletesen működő PC, amin windows xp futott. A benne lévő winchester megadta magát, szereztem egy 160 gb s maxtor sata winchestert. Elvileg a gépben nem ugyanilyen vinyo volt, /talán sata2 es??) de vettem hozzávaló kábelt amivel szépen rá lehet csatlakoztatni az új winchestert, elvileg jól van összedugva, szépen el is kezdtem rá feltelepiteni a win7 et, , de valami drivert hiányol, es nem érzékeli a winchestert...
Elromlott a gép, vagy rossz a winchester? Próbáljam meg feltenni az xp t? Vagy csak rosszul kötöttem össze? Remélem érthetően irtan le es tud vki segíteni.
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elromlott a gép, vagy rossz a winchester? Próbáljam meg feltenni az xp t? Vagy csak rosszul kötöttem össze? Remélem érthetően irtan le es tud vki segíteni.