- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Van egy asus m2n-e lapom,két sata-s vinyoval,bedobom xp-t hogy telepitsen eljutunk addig ahol ujraindul a gép és a windowsos ablak jön be,de mikor ujraindul a bios nem látja egyik vinyot sem,és akkor megint a cd-ről bootol és kezdi elöröl.Mi lehet a gond?
-
djtoomi
addikt
Hello!
Van egy kisebb gondom.A rendszer már vagy egy éve egy 160-as seagate vinyon van ami satas,azzal nincsen gond,haverok hoztak már sata vinyon adatokat,miondig meglátta,felismerte őket,most vettem egy 250-es wd vinyot,drivert feltelepitette,eszközkezelő látja,everest is,de sajátgépben enm jelenik emg hogy particionáljam,vagy formázzam.Elég lenne egy particio,ami az egész mérete,szal enm kell smemi,csak hogyan vegyem rá hogy emgjelenjen?Ezen csak adatokat akarok tárolni. -
djtoomi
addikt
hali.nekem van eg yolyan problémám amit részben emlitettek részben nem
szal ma vettem egy samsung 300gigás sata vinyót.vdi új.a lapom msi k9nu neo-v.támogatja a sata-t és asszem a sata2-őt is.na ez egy sata vinyó.nekem van mellette egy ide vinyóm amin van a rendzse minden.beszerelem a vinyót minden ok.elindul a gép a vinyó felpörög.örülök végre mert van 360 gigám igy( a régi egy 60-as excelstor)jaj de jó jaj de jó.jaj de jó másojjunk át egy két adatot a sata vinyóra a 300gigásra.bemegyek sajátgépbe leesik az állam.mivel a régi vinyóm 2 particióra van oszta ezért csak c meg d van.hol az új vinyó?rámegyek sajátgép jobbklikk kezelés lemezkezelés.ott nagy piros felkiáltó jel hogy nem észlelte eddig.most formázza?rámegyek hogy formázza semmit nem csinál.újra sajátgép hátja látja.semmi.eszközkezelő látja de ugy mintha minden tökéletes lenne.ki is irja hogy semmi baja és tökéletesen müködik.ilyen lehet volt már mással csa k nem volt időm átolvasni a topic-ot.de ilyen nem volt ha jól látom.senkinek nem indult a merevlemi csak ha lehúzta és visszadugta.na én nekem alapból felpörög és megy is meg minden.ott a lemezkezelő folyamatosan 279 gigának látja.mit tehetek vele?a gép szerint minden rendben van de nem jelenik meg sehol. -
djtoomi
addikt
mindent megcsináltam de nem ez az első merevlemzem és amit a többit vettem semmi gond nékül ment csak ez nem megy
-
djtoomi
addikt
hali vettem egy 80 gigás maxtor vincsezdmeg-et de nem akar müködni
eszközkezelő felismeri,driver cd-t feltelepítettem megjelenik merevlemezként is meg minden csaj annyi hogy nem tudok rá semmmit tenni másolásnál ezt írja:a merevlemzen nincs elég hely pedig tiszta üres formáztam vagy formatáltam de semmi mit csináljak?bevittem szervízbe ott náluk müködött hazahoztam egyben itt nem ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest