- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
válasz
yakuza.tora #2544 üzenetére
most szedtem szet emiatt a laptopom hogy teljesen kipucoljam, ki is szedtem belole jo sok port meg ilyeneket, amugy meg asztalon van hatul megemelve picit hogy konnyebben szellozzon...a procival nincs baj az max 70 fokig megy...
rendszert is ujrahuztam, most epp vistat tettem fel, sikerult elocsalogatnom belole a kek halalt is parszor, szerinte vagy a proci vagy a mem vagy az alaplap a hibas.elegge felek az alaplaphibatol is, mer azt ugye nemtudom cserelni ami eleg gaz... -
hehehehe
tag
Hali,
van egy 80 gigas vinyo a laptopomban es hat kicsit 60 fokig megy a homerseklete ha dolgzik...a gepem kb orankent produkal egy total KO fagyast...semmire nem reagal csak a kikapcsologombra. lehet hogy a vinyo miatt van? olyan forro lesz hogy nem lehet hozzaerni sem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest