Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stef74

csendes tag

válasz Dimitryj #4291 üzenetére

Köszönöm a tanácsot rámérek a hálózatra. Viszont a gépben lévő régi Maxtornak kutyabaja sincs.

• stef74

csendes tag

Sziasztok
    Van egy érdekes problémám eddig senki se tudott benne segíteni remélem itt sikerül megoldani.
    Kb 4 éve vettem egy használt konfigot Gigabyte Ga 55ms plus3 alaplap és egy maxtor 200Gb-os satás hdd-vel.Gondoltam hogy fejlesztem a hdd kapacitást ezért vettem egy Samsung 1Tb sata hdd-t.És itt kezdödtek a problémák.Az 1 Tb hdd pár honap múlva kezdte megadni magát többféle üzenet volt a legjellemzöbb hogy megszakadt a kapcsolat a számítógéppel.És az adatok megsérültek rajta.Két évig küszködtem vele majd miután meguntam visszavittem és garanciálisan szó nélkül kicserélték mert hogy nem volt jó.Kaptam helyette egy Samsung 1,5Tb Eco hdd-t.Hazavittem,beraktam működött is majd egyszer csak elkezdte ugyan azt a problémát generálni mint az első hdd. Kicseréltem az adatkábelt az se volt jó.Kicseréltem a tápot egy Chieftec 650-re a probléma ugyan az maradt.Közben már miért is ne, tönkrement a videokártyám ezért vettem egy Asus 470-est.Arra gondoltam hogy már csak az alaplap lehet a ludas ezért először BIOS-t frissítettem de ez se segített.Tavaly decemberben lecseréltem szinte az egész gépet Asus Sabertooth p67 alaplap i7-es proci és Ocz 128Gb ssd. de a probléma ugyan az maradt. Arra gondoltam az előző alaplap miatt van ezért nem foglalkoztam annyira a problémával. Most októberben már annyira tönkrement a vinyó hogy, garanciában visszavittem.Átvették,megnézték,elismerték hogy rossz.Kaptam egy 1,5Tb-os Seagate hdd-t.A gépbe való beépítés után megint jelentkeztek a problémák.Most november 4.-én a hdd sentinel 0%-ra minősítette a lemez kondicióját és 5 hibás szektort talált.Windows 7 64 bit-es rendszert használok.Mi lehet a probléma?
    Segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák