- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
én is kérdeznék:
nemsokára megjön a 32gigás ssd-m, ezt tervezem rendszernek és a programok tárolásának, indításának.
A 640-es samsung vinyót meg az E-sata portra tervezem tenni, de nem külső rack-be, mert nem cipelném, hanem ugyanúgy bennt lenne a gépben, csak nem mindig használnám, így jó lenne ha leállítható lenne amikor nem kell.
Ki milyen megoldást javasol?
Gondolok itt arra, hogy ha esata-ként megy, akkor ott lesz az ikon az eltávolításnak, de ha alkalmazom, attól még pörögni fog a vinyó, ugye? IDE-s korszakban még használtam olyan progit, amivel 2 kattintással le lehetett állítani a vinyót, ez megy satanal is? Viszont ha ezután valamelyik program éppen fel akarja térképezni hogy milyen meghajtók vannak a rendszerben, feleslegesen megint felpörögne a vinyó.
Utolsó módszer amire gondoltam, hogy barkácsolok egy kapcsolót a tápkábelre és mikor az ikonnal biztonságosan eltávolítottam a meghajtót, akkor ezzel a kapcsolóval meg is szüntetem az áramellátását, ha pedig később kell, akkor csak benyomom és újra felismeri.
Ez így müködhet, nem? És ha igen, akkor a 4 ér közül a 2 fekete a föld, a piros-sárga pedig az 5 és 12V, ezeket kéne egyszerre megszakítani?
Valaki csinált már ilyet? Esetleg nem kapni gyárilag ilyen kábel toldót?köszi
-
Márton
nagyúr
válasz
StakDrone #3615 üzenetére
először is:
miféle drivert tettél fel a vinyóhoz sp3 alá?
semmiféle nem kell!aztán, ha már az eszközkezelőben látod, az jó jel
Sajátgép jobbklikk, kezelés, tárolás, lemezkezelés.
Itt hozz létre rajta particiot és rendelj hozzá ott betüjelet jobb klikkel.hajrá, remélem menni fog!
jó döntés volt a 640-es samu!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest