- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Felkészült a Redmi 15C
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Még egy dologban szeretnék segítséget kérni, az normális, hogy a windows alaphelyzetben van és a hdd led folyamatosan villog, nem világít hanem villog mint amikor az autó indexel
néha kicsit többet tölt, de egyfolytában ezt csinálja, testvérem gépe és a céges gép sem csinálja ezt! -
Sz.Miki
őstag
Másnál is találkoztam dettó ezzel a problémával, ő is azt írta, hogy ha nem teszi fel az SW drivert akkor nem csinálja!
De ott az NCQ-ról is szó van, ha kikapcsolja, akkor működik, lehet, hogy a hdd-és a chipkészlet nem kompatibilis?Viszont egy dolgot nemértek, ez az alaplap már megvan fél éve, és a hdd-k sem változtak, akkor miért most kezdte el csinálni....
-
Sz.Miki
őstag
Ezt írja a driver
Az NVIDIA IDE szoftver-illesztőprogrammal kapcsolatos információk
-----------------------------------------------------------------
Az NVIDIA IDE szoftver-illesztőprogram a Windowsban található ATA illesztőprogramokat olyan illesztőprogramokra cseréli, amelyek nForce2/nForce3/nForce4 alapú asztali számítógépekhez vannak optimalizálva.az NVIDIA IDE szoftver-illesztőprogram növeli a tároló alrendszer szűk keresztmetszetét, így a processzor és más rendszerszintű hardverek termelékenyebben és hatékonyabban működhetnek.
Az NVIDIA IDE szoftver-illesztőprogram telepítése szükséges az NVIDIA RAID megoldás használatához. Ha az NVIDIA RAID megoldást egy ÚJ Windows operációs rendszerre telepíti, az NVIDIA RAID telepítésének lehetővé tételéhez készítenie kell egy olyan hajlékonylemezt, amely tartalmazza az NVIDIA IDE illesztőprogramokat.
Az NVIDIA IDE szoftver-illesztőprogram a legtöbb esetben nem szükséges az operációs rendszer megfelelő működéséhez.
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Windows XP-t használok és Sata 2-es hdd-ket, az eseménynaplóban ilyen hibabejegyzéseket találok, FDISK ezen belül: (Forrás: Fdisk, Kategória:lemez Típus:figyelmeztetés, Eseményazonosító 57,) ez alatt az ablakban ilyen szöveggel, hogy,A rendszer nem tudta az átviteli naplóba vinni az adatokat. Lehet, hogy sérülés történhet. Mindíg windows indításakor kerül bele az eseménynaplóba, és teljesen véletlenszerűen! van, hogy csak 1 db de sokszor 5-6 ilyen hibát is bejegyez egymás alás!
Amikkel én próbálkoztam:
1: futtattam a windows FDISK-et hiba 0
2: Futtattam a hdd-gyártó saját dos-os diagnosztizáló programját, hiba 0
3: Lecseréltem a sata kábeleket
4: Eladtam 2hdd-met vettem egy újat, hátha ez a gond, (nem jött be)
5:sokszor újrahúztam az xp-t kipróbáltam windows szabvány ide driverekkel, és az nvidia driverekkel, semmi külömbség!Tehát most úgy vagyok, hogy egyáltalán nem tudom mi okozhatja ezt! Van egy teljesen új hdd-m, egy szűz rendszerrel és a jelenség véletlenszerűen meg-meg jelenik!
Valaki segítsen!!
-
Sz.Miki
őstag
Üdv
nekem van egy Samsung 160GB-os Satás HDD-m SP1614C
Problémám a következő, a HD Tach szerint 72.6MB/s a Burst Speed
ami még az udma 6 os hdd-nél is jóval lassabb de a skálán messze el sem éri az Sata 150-es hdd-ket. és az Avarage Read az pedig 49.4 MB/s
Amúgy már régebben észrevettem hogy a bátyám 80GB-s idés Maxtror hdd-je is sokkla goyrsabb telepítésnél meg minden műveletnél mint ez a szar!
Mi lehet a baj???
Alaplap MSI K8N SLI platinum
Nvidia Nforce 4 vezérlővel!
segítsetek!!!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest