- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cromex
aktív tag
természetesen próbáltam már aztis! viszont azt nemértem, hogy ha csak a 60GBos maxtor van a gépbe és installálok xp-t, akkor gondnélkül felmegy rá, majd restart után megse moccan... felpakoltam rá frissebb biosta ami elvileg 80GB körülis tájékozódik HDDk között de semmi.
A legidegesitöbb, hogy több helyröl is hallottam ugyanilyen SFFgépet 80-120GBos winyóval használnak... na ez hogy van -
cromex
aktív tag
sziasztok!
van egy kis próblémém, hátha tud vki segiteni. Van egy elég régi compaq deskpro gépem amihez csak az eredeti 6GBos vinyót tudom használni, mert a 60GBosrol már nemhajlandó bootolni, viszon felismeri, és slaveben már tudja használni.
Arra gondoltam veszek bele egy sata kártyát, meg egy 120GB körüli sata vinyót. Namost az nemtudom miszerint működik egy ilyen kártya. az alaplap határozza meg hogy maximálisan milyen vinyót tud kezelni, vagy a satakari?
köszi elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V30 - vezércsel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Háztartási gépek
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest