- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ugyanmár, kösz, hogy írtál. : ) A gond az, hogy már minden lehetséges megoldást végigzongoráztam, átkötettem, letiltottam ideraktam, odaraktam, megátkoztam de semmi sem segített eddig. Délben kezdtem foglalkozni az egésszel, feladom mára, és dunsztom sincsen mihez kezdjek. A fórumok mint mondtam tele vannak leírásokkal, egyetlenegy szalmaszál van amibe még tudok kapaszkodni, az egy moddolt windows telepítő lemez amit nekem kell összeraknom, szóval.... -
Agostino
addikt
Hmm...külföldi fórumokat elnézegetve többeknek is van ilyen bajuk, szóval legalább nem vagyok egyedül a bajommal. Túl egyszerű lenne az élet ha minden működne...
-
Agostino
addikt
Üdv.
Segítsetek pls, lassan a hajam tépem. Kimásolom floppyra a SATAhoz szükséges fileokat, be a windows telepítőlezeme, uccu neki. Bejön a telepítőablak, lefuttatja a keresést, aztan más eszközök nemtom lényeg, hogy jön az F6os rész. Lenyomom, nem jön semmi elő, kicsit lamentál a gép aztan megy tovább, majd felhozza kis idő múlva, hogy nyomjam le a T-t, adjam meg a drivert. Fel is ismeri amiket bemásoltam a floppyra, kiválasztom, hogy nekem az XPs kell, szuper, tetszik neki mehet. Következő fázis a particionálás. Megcsináltam ahogy nekem tetszik, kiválasztom hova menjen a win, majd fogad ez az ablak : [link], hogy nem találja a si3112r.sys filet, holott ott van a floppyn, rámásoltam elöbb még tetszett is neki. Nyomok ESCet, tudván,hogy nem old meg semmit dehát evvan, és szépen minden filere kiírja, hogy nincsen meg, pár darab a teljesség igénye nélkül :SiWinAcc.sys, SilSupp.cpl, Si3112.cat. Amikor kimulattam magam, hogy nincsen meg semmi ami kellene, felmásolta a fileokat a vinyóra. Restart, XP Logo állapotsávval, majd ez a csinos kis ablak : [link]. Innen most aztan fogalmam sincsen hogy tovább.
Majd elfelejtettem : kedveskedett nekem egy ilyennel is: Hiányzó NTDLR. Asszem az lett írva rossz driver, vagy bootsorrend, de driver az a gyári lemezről jött, bootsorrendet meg hogy piszkáltam-e...passz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest