- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
A topic olvasása után vettem egy WD 2500KS vinyót rendszer vinyónak.
A következő lenne a problémám vele: nem stabil az egész rendszerem. Nem tudom elmagyarázni mi a problémám mert sokrétű. Egészen attől a jelenségtől kezdve, hogy egyszer csak nem dolgozik folyamatosan a vinyóról az op. rendszer hanem csak olyan fél mp-ként olvas és azt is rettentő lassan. Majd RESET és onnantól ''Lemezírási hiba'' miatt leáll az op. rendszer betöltése. Következő akció: Kékhalál után soha többet nem volt hajlandó betöltődni az XP csak a PQ Image-el visszaállított rendszerem. Volt olyan is, hogy a PQ Image visszaállítása közben csontra fagyott a gép.
Szóval nem tudom mi lehet a gáz de a vinyóhoz köze van mert ugye eddig egy 160GB-os PATA Samuval nem volt gondja. Gondoltam, hogy az alaplapomnak (EPOX 9NPA Ultra[link]) nem felel meg a MS SATA drivere így feltettem az NVidia IDE driverét. Utánaolvastam, hogy megjelenik a Hardver biztonságos eltávolítása ikon és nem is zavar de sokan azt tanácsolták, hogy nem kell felrakni az NVidia drivert. Lehetséges, hogy az én alaplapom csak így hajlandó stabilan menni a SATA II vinyóval?
Köszönöm a segítséget mindenkinek. -
kano
nagyúr
Érdekes, hogy a vadi új WD 2500KS-em tegnap nagyon furcsákat csinált. Egy 100%-os proci foglaltság utáni reset nem tetszett neki, ugyanis ''Lemezolvasási hiba'' jelszóval nem volt hajlandó elindulni az oprendszer róla. Nagy nehezen sikerült újra életet lehelnem bele de miért csinálta ezt? Lehet, hogy a WinXP csinálta és pont rossz helyen sérült a FAT tábla mikor munka közben reseteltem? Átnéztem a Western Digital Data LifeGuard Diagnostics progival és semmi baja szerinte(nincs BAD sector).
Nem fogok neki örülni, ha ezt gyakran csinálja. Ja és a szenvedések közben volt egy olyan akciója, hogy fel sem ismerte a BIOS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazon Kindle
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest