- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitewolf5
csendes tag
Nem is jutok el addig hogy felmenjen a rendszer. Xpcd be arról bootolok, aztán látja a Samsung satat(nincs másik vinyo a gépben) Masternek van bekötve SATA1, megformázom mégegyszer a biztonság kedvéért aztán próbálom rárakni a Windowst(WINDOWS XP HUN SP2 INTEGRATED) először a telepitőfileokat másolja fel aztán uyg e ujraindul és a vinyorol kellene betöltödnie a további telepitésnek...De ekkor hibaüzenet: HIBA A RENDSZER INDITÁSAKOR. Ja még probáltam chkdsk dosban a telepitésnél(javitás) és ott egyszer azt irta ki h hiba a kötetekben, ha winalatt nézem meg partition magicel akkor ott azt irja nincs rossz szektor, pluszz ráküldtem egy javitást(PM 8.0 nak a FIX ERRORS) ott sem javit semmit mert nem talál. Most mi van? Szar a vinyó? Ha visszaviszem akkor megnézik checkdiskkel és ha az nem talál hibát akkor nem veszik vissza? Egyáltalán a vinyó szar?
-
Terrorista
senior tag
Szia!
Ismerős a problem.. Havernek ugyanez történt egy 200-as Seagate-el, neki is ntfs.sys file miatt rebootolt a gép telepítés közben. Meg párszor más kékhalállal szintén win install közben..
Azt történt h volt 1 bad sector azon a partíción és amiatt nem működött rendesen a vinyó. Fura hangokat adott ki stb. Semmivel nem tudtuk megformázni, csak a seagate oldalán lévő vmi javító progi segített, elvileg kijavította a hibát a vinyón és azóta minden oké.
Írás közben történhetett vmi (reboot v. kékhalál) és akkor sérült meg a partíció sztem.. -
chop
őstag
ujabb info...
masik gepben probaltam bebootolni a vinyoval, ugyanaz a hibauzenet fogadott: probaljam meg a windows telepito cd-vel helyreallitani a rendszert, de ez megoldhatatlan, mert azonnal kekhalal, amint megprobalnam.
ide vinyoval bootolva windows logonal ujraindul
sataval se muxik. sehogy se erem el.
legyszi vmi otlet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest