Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
hi!
én nem halllottam arról hogy a samsung döglös fajat lenne! de mindenben lehet hiba!
te lehet hogy pont belenyultál a közepébe! -
Joci??
senior tag
válasz
tjhooker464 #339 üzenetére
oxy! de ha dusz valami okosságot akkor légyszi nekem is szólj!
-
Joci??
senior tag
-
Joci??
senior tag
válasz
tjhooker464 #334 üzenetére
hello!
nem is nézted meg mikor kiadták hogy sata vagy sata II.?
na mind 1 sajna sokat én sem tok segiteni ebben ugyanis nekem is ehez hasonló a problémám nekem felment a winxp rá el is indult de kb:10perc után kékhalát dob ki és restartól magától!de utána meg már telepiteni sem tok rá xp mert kifagy! de fáljokat én is tok rá másolni! nekem már minden ki lett cserélve külön a merevlemez is lett tesztelve és jó! de a probléma még a mai napig sem óldodott meg
pedig 1000rel keresek utána hogy mi lehet a gond! winyó:maxtor 80gb alaplap Asus P4V8X-X!
-
Joci??
senior tag
ööö bocsi!!! nem olvastalak el végig! igen amit irál helyes de amit az alaplaphozz kaptál cd-t arról nem ajjánlom hogy kimásolgasd és betegyed az xpcd fáljai közzé!!!amit adtam oldalt arról készitsd inkább!ez biztos mégegyszer mondom nekem sikerült müxik!!!
öö a sp2 1 nagy rakat x.r már bocsi de nem ajjánlom senkinek én azt mondom hogy inkább az sp1-et használd arról készits új lemezt! nekem az sem oldotta meg a problémát (sp2) az sem tartalmazza még! legalábbis nekem nem ment!
[Szerkesztve] -
Joci??
senior tag
hi!
oxy! azt modom proba szekerce!megértem hogy ne szedd szét a gépet hisz ha garis akkor ugrik a jótállás! akkor tom ajjánlani a következőt floppy kilőve!
adok egy linket kattrá! a háromnegyedéig húzd le! és ott foglalkoznak ezzel a témával!
Ennek az (oldalnak) cikknek röviden annyi a lényege hogy készithetsz magadnak 1 olyan xp cd-t amiben a satafáljok már megtalálhatóak és nem kell floppyzagtnod! ajjálom hogy nagyon alaposan olvasd el amiket irákálank róla a dolog müxik nekem sikerült!
ime a link: http://winportal.net/support.html#support_11
és ezt a cikket is olvasd el ott az oldalon:Windows telepítése SATA-merevlemezre - telepítőbe integrált meghajtók
remélem segiteni tudtam ezekkel az infokkal!bye:shitty
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Joci??
senior tag
az előző oldalon leirtam nagy gondom!!! ha valaki tud rá valami magyarázatot akkor segitsen légyszi!!!!!!!
-
Joci??
senior tag
hi!
a nagy gond ott fog kezdödni vagy kezdödik hogy azért jólenne ha beszereznél legalább ideiglenesen 1 floppy meghajtot mert arról tod majdcsak telepiteni a drivert a satához!
ugyanis az xp magában nem ismeri fel sajna a sata vinyot ezért az alaplaphoz (már amelyikhez) adnak 1 floppyt amin a via vagy intel hidnak a sata drivere van rajta!
de ha nincs az sem gond akkor az alaplapi cd-t kapd elö és kutass utána olyat rajat hogy (makedisc) nekem ez van! neked lehet hogy más lesz rajta! ha megvan akkor tegyé be 1 floppyt a már meglévő meghajtódba és formázd meg és utána inditsd el ezt a progit automatikusan kifog csomizni valami sata cuccokat a floppyra!
azt utána restart, és bootolj xp-cdről majd mikor megkérdezi az eljén hogy más gyártotól származó driverek meg ijesmi akkor sürün az (F6)-ot nyomkodd értelem szerüen! és utána a floppyt fogaja kérni de onnan már a hülye is érteni fogja hogy mi a teendö!remélem érthetö volt amit regéltem!
ha nem akor kérdezz
-
Joci??
senior tag
hi!
igen a cd-röl nem akarja telepiteni a windowst azon belül a telepitö fileket!
igen müködik ugy is a sata ha bent van mellette a pata is! mert meár használtam ugy 1x csak kb fél napot ment! és automatikusan magadta magát a windows és azota nem is birok rá telepiteni! nekem még olyan gondom sem volt hogy nem akar a satáról bootolni amikor mellete volt a pata simán ment minden! az alaplapom:ASUS P4V8X-X ha ez segit! de aza legrosszabb hogy eddig senki nem totdot segiteni nem tugyák miért van ez! ja ma elviszem a haverhoz a satát és nálla probálok telepiteni rá! pajd tájékozatok mindekit hogy mi volt vele!!! -
Joci??
senior tag
senki nem tud gyógyirt a betegségemre!!??
-
Joci??
senior tag
hally!
vettem 1 sata (sajnos) 80-os maxtor mert gondoltam tök jó buli gyorsabb lesz tölle a gép meg minden! na de ettöl kezdve csak a problémák gyorsultak naha igen a hülyegyerek nem tudja ugye hogy kell felismertetni a sata winyot az xp-vel az odáig oké! azt megoldjuk okosba! de hogy aztán nem üzemel kb fél napot és után beszarik a dolog az már 1picit csücskös nem tom de valaki tud gyogymodót erre az estre szóljon please!
eset a következő: kb 3-4x bedobta a kékhalált az opredszer menet közben 5-ödjére már nem is bootolt be az xp!hmm?ez mi lehet gondolom felmondta az amugy friss xp a szólgáltatást! kezdeném akkor a telepitést oké boot oké floppy be és beolvassa oké formázás particionálás oké fáljok betöltés nem ok mindig kifagy vagy beteszi azt az üzenetett hogy nem találja ezt meg ezt a fáljt a cd-röl ''ja az xp cd xar gondolom én''aztán hogy az 5dik cdröl se tudjon bebootolni ami már kölcsön kért cd-k az már furi! akkor megprobáltam a patát az meg megy semmi gond na ilyenkor mi lehet a helyzet én már az alaplai raidvezérlöre is gondoltam de nem bizti mert itt többen is panaszkkodtak ilyen esetre! aj miellött azt mondaná valaki hogy más hardver hibe nem az alaplapon és a sata viynon kivül minden kilett cserélve probálva!!! tom kicsit hosszú lett de idegeskedésemben szófos...om lett!!bocs!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest