- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonnieBrasco
tag
Köszi a választ! Sajna...
1. - próbáltam, semmi
2. -BIOSban első helyre tettem (mivel ez az egy winyó volt csak bekötve egyáltalán...), olyan opció hogy Virus warning az egész BIOSban nincs
Telepítő CD-ről indítottam, lecsekkoltam (minden OK), megformáztam vele...
Mi az a konzolos mód?
A windows install tökéletesen felmásolja, a hiba mindig az első reboot után jelentkezik kizárólag
DB -
metaldog
senior tag
Hi nekem van egy 250-es maxtor sata vinyóm és az a gond hogy néha elkez akadozni és akkor minden prigi akadozik meg filmek is és csak akkor javul meg ha újraindítom. Ha újraindítom akkor megjelenik aegy kis felirat hogy alt+f4-re mef nemtudom mire beléphetek a sata sutupba, ennek mindig meg kell jelennie nemtudom jól installáltam-e a dolgokat de csak jó ha működik. Meg az is ott áll hogy Primary chanel-en nincs semmi a Secondary chanelen van a vinyó. A rendes setupban nekem first boot-nak van a sata beállítva nemtudom helyes-e. De ha ezek közül valami nem jó akkor kérlek segíts. Meg hogy néha miért kezd el akadni a gép meg miért jönnek be lassabban a progik mint az 120-as régi vinyómon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest