- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
metaldog
senior tag
Hi olyan gondom lenne hogy a vinyómhoz vettem külső házat és rádugom a gépre (usb) és érzékeli akkor feljön egy buborék amiben az van hogy az eszköz nagyobb sebességre is képes válasszak másik portot és feldob egy listát aminek az áll az elján hogy válasszam le az eszközt és csatlakoztassam egy egy porthoz na de azt nemtom hogy kell másikra átrakni de ne fizikálisan vagy mi, tudna valaki segíteni?
-
metaldog
senior tag
Hi a következő gondom van, van a gépbe egy 250-es sata vinyó meg meg egy sata dvdíró egy ide dvd író és egy ide vinyó és ost vettem egy usb portos külső satas mobil racket egy satas 500-as vinyóval a kérdésem az lenne hogy ugye a satas cuccok külön port-ól mennek nem úgy mint a ide-s cuccok hogy egy kábelen két dolog is lehet nekem egy satas kábelen csak egy cucc van, kell -e jumperelni a vinykat meg dvd-írokat mert amikor bekötöttem az új dvd írót pl a gép nem látta és olyan is volt hogy a windows nem bootolt be csak akkor ha lehuzok a mindent a 250-es vinyó kivételével amin a rendszer van. Tehát most mit kell tenni hogy minden menjen kell -e jumpereli?
-
metaldog
senior tag
Hi Sata-s vinyom van és van egy olyan gondom hogy amikor nagyon dolgozik a vinyo akkor kattan egyet kettőt de amúgy működik rendesen csak ezek a kattanások zavarnak. Ez okozhat majd valami gondot vagy mit csináljak vele?
-
metaldog
senior tag
Hi nekem Abit NF7-es alaplapom van amikor a sata vinyót rakom fel kéri a kislmezt amit az alaplaphoz adatk fel is telepíti minden szép és jó megy a vinyó de amikor már fent a windows és berakom az alaplap telepítőjét hogy az integrált cuccokat feltelepítse ott is van sata telepítő azt is rkjam fel vagy azt már nem kell?
-
metaldog
senior tag
Hi nekem van egy 250-es maxtor sata vinyóm és az a gond hogy néha elkez akadozni és akkor minden prigi akadozik meg filmek is és csak akkor javul meg ha újraindítom. Ha újraindítom akkor megjelenik aegy kis felirat hogy alt+f4-re mef nemtudom mire beléphetek a sata sutupba, ennek mindig meg kell jelennie nemtudom jól installáltam-e a dolgokat de csak jó ha működik. Meg az is ott áll hogy Primary chanel-en nincs semmi a Secondary chanelen van a vinyó. A rendes setupban nekem first boot-nak van a sata beállítva nemtudom helyes-e. De ha ezek közül valami nem jó akkor kérlek segíts. Meg hogy néha miért kezd el akadni a gép meg miért jönnek be lassabban a progik mint az 120-as régi vinyómon.
-
metaldog
senior tag
Hi nekem van egy 250-es maxtor sata vinyóm és az a gond hogy néha elkez akadozni és akkor minden prigi akadozik meg filmek is és csak akkor javul meg ha újraindítom. Ha újraindítom akkor megjelenik aegy kis felirat hogy alt+f4-re mef nemtudom mire beléphetek a sata sutupba, ennek mindig meg kell jelennie nemtudom jól installáltam-e a dolgokat de csak jó ha működik. Meg az is ott áll hogy Primary chanel-en nincs semmi a Secondary chanelen van a vinyó. A rendes setupban nekem first boot-nak van a sata beállítva nemtudom helyes-e. De ha ezek közül valami nem jó akkor kérlek segíts. Meg hogy néha miért kezd el akadni a gép meg miért jönnek be lassabban a progik mint az 120-as régi vinyómon.
-
metaldog
senior tag
Hello én nemrégen vagyis 2 hete vettem egy 250-es maxtor sata-s vinyót és az agondom hogy mikor először felraktam rá a windowst utána sp1-et éa sp2-t akkor fagyogatott a gép de a régi 120-as vinyómnál ilyen nem volt. Most másodszor felraktamrá újból mindent most megy minden csak az a bajom hogy a programok lassan indulnak el pl a mozilla-t elindíto kb 10 másodpercig gondolkodik mí elindul. Meg akármit telepítek ott is várni kell míg elindul a telepítő pedig 512 ramom van de ilyenek mondom a 120-as vinyónál nem voltak.Mi lehet a gond? Segítsen valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest