- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
Lazsa Boy #40 üzenetére
Ezek az aszinkron sebességek nekem elég furcsák.. Én próbálkoztam a sajátomon (275/275) aszinkron beállításokkal, de nem nagyon akart működni velük - sőt olyat is olvastam valahol, hogy nem is nagyon lehet. Ez függ valamitól, azon kívül, hogy gyárilag mit állítottak be rajta, meg hogy milyen a BIOS?
-
Polesz
addikt
válasz
Lazsa Boy #40 üzenetére
Hát ez kb az LE szintű kártya paramétere, ami 250/250. És ez 4ns-es ramokkal szokott szerelve lenni. Legalábbis az én Sapphire kártyámon az van. A nyákon a RAM-ok számozásának utolsó számjegye szokta jelölni általában a ram sebességét.
xxxxxxxxxx-4 = 4ns vagy xxxxxxxxxxxx40 = 4ns
stb. stb.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest