Keresés

Aktív témák

• Salvador

csendes tag

A videókártyámat sulinetbe vettem. 37000 ft. Használom már egy ideje a kártyát és a hibákat már eddig is észrevettem, de eddig nem tudtam velük mit kezdeni. Most szembe jutott beírok a fórumba hátha tud valaki segíteni.
    Az első furcsaság, hogy csak a kártyához kapott ati catalisyst 3.7 es driverrel tudom rendesen használni. Mikor próbáltam feltenni újabb (3.9) drivert, és próbáltam játszani az NBA 2003 vagy 04 tökmindeggy, mintha Neo szemével a Mátrixot nézném olyan a játék-persze kicsit színesebb, nem csak különböző árnyalatú zöldeket látok-, mindenesetre az a lényeg hogy elég ocsmány.(ez a mátrixnézet csak mikor először meccset indítok akkor jön elő,utána marad is). Érdekes hogy ez csak az NBA- nál van így mert a FIFA -nál csak egyszer bevillant de utána a meccs rendesen ment. a többi játéknál semmi.
    A másik dolog hogy egyes játékokban (menüben vagy videók közben) egy vékony csík jelenik meg fent és bal oldalt.
    A harmadik mikor gyorsan mozgatom az egeret a vízszintes vonalak megtörnek(mintha a képfrissítés lenne lassú vagy ilyesmi). mikor megállítom semmi nem látszik.
    a kártya amúgy elég jó, de ezek a hibák idegesítenek. Mert ha rossz akkor garanciában ki lehet cserélni vagy ilyesmi.
    Segítségeteket előre is köszönöm!

Aktív témák