- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila7
csendes tag
-
Timmy
csendes tag
Senki sem tud öteleted adni, hogy melyik Catalyst csomaggal menne minden?
-
Timmy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire AIW Radeon 9000 Pro (powered by ATI) TV tuneres videókártyám. Na meg van egy kis gondom is vele...A gyári CD-n kapott driverrel minden megy rendesen, van TV és van a TV-nek hangja is, de a Sim2 sajnos nem megy ezzel a driverrel. Próbáltam feltenni az újabb Catalyst csomagot, akkor megy a Sim2, de nem megy a TV tuner, jobban mondva nincs hang, csak kép
SB Live! Value a hangkártya, az op.rendszer Windows XP Sp2 Eng.
Ha valaki találkozott ilyen problémával, vagy van ötelete, mi lehet a gond, az legyen szíves segítsen, mert nekem már minden ötletem elfogyott.
Előre is köszi, Timmy -
indigo
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
van egy Sapphire AIW 9000 pro kártyám, analóg videó jelet digizek be rajta, hogy lementhessem DVD-re. Sajnos csak fekete-fehér kép jelenik meg a monitoron, ha az S-Video bemeneten keresztül küldöm az anyagot. Viszont, ha kompozit csatlakozókat használok, akkor rendesen színes a kép. Mi az oka?
Help! -
Nálam is járt már egy ilyen kártya csak Hercules volt és ment rendesen SBlive-al.
Először próbáld meg kivenni a hangkártyát és úgy beinstallálni a kártyát hogy kizárd nem mással van-e probléma.
Assign IRQ to VGA a Bios-ban enabled-en van?
Esetleg megpróbálhatod a Bios-ban visszavenni az AGP sebességét 2x-esre és kikapcsolni a fast writes-t.
Több ötletem nincs. -
greg214
tag
Sziasztok!
Nagy az én gondom: hosszas utánajárás után sikeruült szerezni egy ilyen kártyát, viszont nem sikerült korrekt működésre bírni. A TV-nézés merevrefagyással végződik, összeveszni látszik a hangkártyával (alapból u.a. az IRQ rendelődik hozzájuk, csak ha letiltom a hangkártyát, majd engedélyezem, akkor válnak el, de akkor is képes fagyni). DX9, Új AGP driver nem segített, új Catalyst sem jött be. Fagyások zenehallgatáskor, videónál (nem egy-egy program, az egész hóbelebanc, az egér sem mozdul, kökemény fagyi)
A konfig: ECS K7S5A, SB 128 Vibra, Athlon XP 1600+, 60G Maxtor, LG 40/16/10 CDRW . Oprendszer Win2K, WinXP, Windows Server 2003 (180 napos ajándékpéldány, csak próbaként)
Help
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Horizon Forbidden West
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest